StoryEditorOCM
PanoramaBIZNIS PLAN

Profesionalna ‘lajona‘: Za tračeve iz susjedstva navodno naplaćuje ozbiljne novce, kaže da je od toga digla dvije kuće!

Piše mozaik sd
27. rujna 2024. - 15:57

Na prvi pogled se čini da Miriam (67) vodi povučen život, no istina je drugačija.

Stanovnica grada Armenije u središnjoj Kolumbiji tvrdi da je ogovaranje i tračeve "pretvorila u biznis", od čega je navodno sagradila dvije kuće.

Prema njezinim riječima, informacije o susjedstvu ne prikuplja samo iz znatiželje, već su joj tračevi “glavni izvor prihoda”.

U videu koji je postao viralan, objašnjava da ima posebne tarife za tračeve. Obične tračeve naplaćuje 5000, a one "sočnije" 10.000 dolara.

Njezina je metoda jednostavna i, kako tvrdi, i učinkovita. Svaki dan sjedi ispred kuće, promatra što se događa i sve zapisuje u bilježnicu.

Ističe da joj ne promakne niti jedan detalj, kao pravom privatnom detektivu, dok joj se u kući nalaze "fotografije susjeda" koji su upleteni u slučajeve nevjere, prenosi Lakalle Blue Radio.

Prikupljene "informacije" prodaje najboljem ponuđaču. Vrlo je tražena, tvrdi, a ljudi joj često plaćaju i da ne oda njihove tajne.

Ova priča izazvala je burnu raspravu na društvenim mrežama. Neki to smatraju komičnim, dok drugi ističu da takvo ponašanje može izazvati ozbiljne posljedice.

Valja napomenuti da Miriamine tvrdnje nisu provjerene niti potvrđene, ali je vjerojatno da je ostavila stanoviti trag u svojoj zajednici - prenosi Espreso.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. rujan 2024 15:57