StoryEditorOCM
PanoramaKAKO TO?

Princ William (42) projurio pored posjetitelja, a oni ostali u šoku: ‘Je li moguće da je to bio budući kralj?

Piše MOZAIK SD
5. srpnja 2024. - 19:34

Posjetitelji koji su bili uz ogradu imanja Windsor teško su mogli vjerovati svojim očima kad su vidjeli čovjeka kako juri na e-skuteru. Ispostavilo se da je to nitko drugi nego princ William (42), budući britanski kralj.

Video snimka prikazuje prijestolonasljednika u bijeloj košulji, kraljevsko plavom džemperu, tamnim hlačama i ležernim sunčanim naočalama na električnom skuteru kako dolazi do dvorca, piše The Sun.

To je očito upravo ono što brine obožavatelje kraljevske obitelji. Ispod videa računa obožavatelja na platformi društvenih medija X, nekadašnjem Twitteru, gomilaju se kritični komentari. "Oh William. Gdje ti je kaciga?" želi znati jedan korisnik. "Oh, loše, loše, trebao bi nositi kacigu, ali sjajno što može tako dobro voziti", piše drugi. Treći naglašava: "Nema kacige?? Uostalom, on je nasljednik prijestolja!"

"On je tako normalan", "Najcool princ svih vremena" i "On je najbolji" samo su neki od pozitivnih komentara ispod objave.

Princ William oslanja se na ekološki prihvatljiva prijevozna sredstva

Izbor vozila princa Williama ne iznenađuje, uostalom, on je izuzetno ekološki osviješten i godinama vodi kampanju protiv klimatskih promjena. Prema pisanju "Hello", princ se prošle godine počastio modernim prijevoznim sredstvom, koje može koštati i do 7000 eura.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. srpanj 2024 19:34