StoryEditorOCM
PanoramaNERADNA SUBOTA

Političari na suncu: Bernardić srčano ljubio poznatu kolegicu, bivši ministar otkrio omiljeni modni brend u familiji

Piše MOZAIK SD
6. srpnja 2024. - 16:17

Blago onome kome osvane neradna subota! Mnogi nisu te sreće, ali među onima koji definitivno jesu i koji u toj neradnoj suboti mogu uživati kako god ih veseli (skoknuti na EP u nogometu, na vikend na moru, u wellness... ili samo ostati u gradu) definitivno su političari. Sadašnji i bivši.

image

Mirela Holy

Josip Moler/Cropix

Poznata lica u svom điru preko grada snimio je naš kolega Josip Moler, među njima neizostavnu Mirelu Holy, koja baš voli zagrebačku špicu. Čak i na suncu i visokim stupnjevima Celzijevim, kojima odolijeva i u kompletno crnom outfitu.

image

Davor Bernardić i Mirela Holy

Josip Moler/Cropix
image

Davor Bernardić i Mirela Holy

Josip Moler/Cropix

Upravo nju srčano je za susreta poljubio i pozdravio SDP-ovac Davor Bernardić, koji je u bijeloj košulji ispijao kavu s prijateljima.

image

Davor Filipović sa suprugom i sinom

Josip Moler/Cropix

U điru je bio i bivši ministar gospodarstva Davor Filipović, koji je u slobodnoj suboti uživao s obitelji. Budući su i on i sin nosili majicu s popularnim printom poznatog modnog brenda, očito je da su u familiji poklonici istog, bez obzira na cijenu.

image

Tomislav Ćorić sa sinom

Josip Moler/Cropix

Viceguverner Hrvatske narodne banke, Tomislav Ćorić, od svih je političara, bivših i sadašnjih, djelovao najopuštenije i najzaigranije. Naš ga je fotoreporter snimio u trenucima čistog gušta u dinamičnoj ćakuli sa sinom.

image

Tomislav Ćorić sa sinom

Josip Moler/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. listopad 2024 06:57