StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Ovnovi, ne uvlačite druge u vaš sukob! Rakovi, izađite navečer. Djevice očekuje sjajno razdoblje

Piše Mozaik SD
27. svibnja 2023. - 07:30

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

U ljubavnom odnosu mogli bi iskrsnuti problemi i neočekivane komplikacije. Poželjno je da ne uvlačite druge u vaš sukob, nego da sami pokušate pronaći najbolje rješenje. Opustite se tjelovježbom.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

BIK 

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Pokušavate stvoriti nove navike, proširiti krug prijatelja i izbjegavati sve što vas podsjeća na staru ljubav. Ako ste netom postali slobodni, mogli biste se bez puno promišljanja upustiti u novu vezu.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Pronađite vremena za kućanske poslove i razgovore s članovima obitelji. Pozabavite se i planiranjem kućnog budžeta, posebice ako namjeravate unijeti veće preinake u svoj životni prostor.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

RAK

22. LIPNJA - 22.  SRPNJA

Lako ćete ostvariti emocionalno ispunjenje i sklad u ljubavnom odnosu. Nježni poljupci i zagrljaji oduševit će zaljubljene. U večernjim satima zajedno posjetite izložbu, koncert ili predstavu.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Uželjet ćete se mira i tišine, a s obzirom na okolnosti, teško ćete to ostvariti. No, ako se na vrijeme prilagodite situaciji, uz društvene igre ili dobru komediju, izvrsno ćete se zabaviti s ukućanima.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Pratit će vas osjećaj sreće, zadovoljstva i ispunjenja na gotovo svim životnim područjima. No, planeti će potaknuti i neke neizvjesne situacije koje bi se mogle odraziti i na vas. Držite sve četvore oči otvorene.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

VAGA

23. RUJNA – 22.  LISTOPADA

Angažirat ćete se oko ljubavnih problema svojih prijatelja, no i vas će preplaviti nježni osjećaji. Željni ljubavi i romantike, mogli biste uletjeti u odnos koji vam može donijeti probleme.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Vaša vjera u zacrtane ciljeve će se osnažiti. Bit ćete motivirani za rješavanje dugo nakupljenih problema. Bez obzira na posljedice, postupat ćete pošteno. Večer provedite u veselom društvu.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Izbjegavat ćete znance opterećene problemima ili ćete jednostavno ignorirati nedaće koje muče vašeg partnera. Bližnji neće tolerirati takvo ponašanje, stoga se pripremite na užarenu diskusiju.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

JARAC

22. PROSINCA – 20.  SIJEČNJA

Podrška vašeg partnera ili rodbine mogla bi doći u pitanje, što bi vas razočaralo i naljutilo. Srećom, probudit će se vaši prkos i upornost pa ćete se nastaviti boriti za ostvarenje svoje ciljeve.

LJUBAV: 3 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Postat ćete temperamentni i neobuzdani. Pridružit ćete se onoj struji prijatelja i znanaca koja zagovara nagla, radikalna i nepovratna rješenja. Dok ćete jedne privući, drugi će vas se kloniti.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Izuzetno ste kreativni i maštoviti. Očekuje vas ljubavno iznenađenje ili kontakti s osebujnim i neobičnim pojedincima. Podmirit ćete novčani dug ili istraživanjem doći do korisnih podataka.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 3

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 09:06