StoryEditorOCM
PanoramaNešto novo

Ova škakljiva tema muči mnoge naše muškarce: evo kako će prepoznati glumi li im partnerica orgazam

Piše Mozaik SD
4. kolovoza 2024. - 07:00

Nekadašnja manekenka, a danas "trenerica za ljubav" Katie Flowers progovorila je o temi koja je i dan danas, bez obzira na 21. stoljeće i otvorenost svemu, još uvijek tabu tema.

Mnoge žene, neki kažu - većina, i dalje glume kako su doživjele orgazam, a sve kako bi usrećile svojeg muškarca. Istraživanja pokazuju da je tri četvrtine heteroseksualnih žena barem jednom odglumilo orgazam, dok ih čak 20 posto to radi redovito.

image
/Shutterstock

O vrlo jednostavnim načinima kako prepoznati glumi li vaš partner/ica orgazam Flowers je progovorila za Daily Mail napominjući kako su odglumljeni "jauci i vriskovi" potpuna prošlost, a nepoštenje u spavaćoj sobi nagriza povjerenje, na povjerenju pak se gradi dugoročna veza, pa sad vi vidite...

- Možda žene misle kako su njihove glumačke vještine dorasle poslu, možda se zavaravaju ako misle da mogu držati svog partnera u neznanju, jer je znakove lako uočiti. Spomenuti jauci, cika i vrištanje nisu znakovi uspjeha na koje bi muškarci trebali paziti, zajapureni obrazi, osmijesi i kontakt očima vjerojatno će biti mnogo pouzdaniji vodič - podučila je Flowers muškarce.

image
/Shutterstock

Pravo je zadovoljstvo obilježeno autentičnošću i spontanošću, ima znakove koji signaliziraju prirodno i nenapisano iskustvo.

- U srži svake smislene veze leži temelj iskrenosti i ranjivosti. Lažni orgazmi ne samo da nagrizaju ove temelje, već i održavaju krug nerazumijevanja i nezadovoljstva - rekla je seksualna terapeutkinja.

Brojna su istraživanja ove teme pokazala kako žene koje zarađuju više od muških partnera imaju dvostruko češće glume orgazam u spavaćoj sobi, što više žena percipira partnerov osjećaj muškosti kao krhak, to više glumi. Lažiranje ne funkcionira ako se radi samo kako bi se zadovoljio muški ego, ali ako se žena u svojoj glumi uzdaha i jačeg sudjelovanja u "igri" toliko da u ulogu - velika je vjerojatnost da će se tako i sama dovesti do završetka kojeg sanja.

image
/Shutterstock

Ni muškarci nisu van glumačke konkurencije, četvrtina muškaraca priznala je kako glume vlastite orgazme u jednoj kanadskoj studiji.

Nisu vam potrebni terapeuti da vam kažu kako su izravna komunikacija i iskrenost najbolji način da se maksimalno poveća zadovoljstvo svih sudionika u spavaćoj sobi

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. listopad 2024 14:37