StoryEditorOCM
Panoramapovećan promet

Na konvenciji Trumpove Republikanske stranke ‘eksplodirala‘ gay aplikacija - Grindr! Toliki je promet bio da se srušila

Piše MOZAIK SD
27. srpnja 2024. - 16:33

Aplikacija Grindr koja isključivo služi za gay muškarce koji žele upoznati druge muškarce se srušila tijekom republikanske konvencije. Srušila se i tijekom konvencije Demokrata, međutim ovdje je zanimljivo da Republikanci njeguju konzervativne vrijednosti, taje da su gay, često su homofobni.

@mltrump The Grindr is great. Glad these guys are getting theirs. But dont forget, they’re coming from the rights weve fought for #alphabetmafia?️‍??️‍??️‍? ♬ original sound - Mary L Trump

Međutim, onda se priključe na gay aplikaciju, nađu drugog muškarca i nalaze se po hotelskim sobama. Neki su i oženjeni, a onda...

Buka oko povećanog prometa Grindra u Milwaukeeju brzo se proširila društvenim mrežama. Čak se i bivši kongresmen George Santos, koji je rekao da je upoznao svog muža na Grindru, uključio, pišu američki mediji. 

image
/Shutterstock

"Šefovi Grindra nazivaju RNC konvenciju Grindr Superbowl", rekao je Santos u videu objavljenom u srijedu.

"Reći ću vam nešto: samo izađite iz ormara dečki. Hajde, zabavno je. Možete biti gay i konzervativni", dodao je.

Ovo ne bi bio prvi put da je Grindr zabilježio povećan promet u gradovima u kojima se održava konvencija Republikanaca, inače po opredjeljenju konzervativne strane političkog spektra u Americi.

image

Medijski izvještaji o tisućama republikanaca koji su tražili gay zabavu nakon što je završila konvencija i Trumpov govor

S a l o n

Naime, u 2016. je područje Clevelanda zabilježilo povećanje prometa Grindra od 66% dok je konvencija bila u gradu, navodi se u članku Vicea. Usporedno, žarišta Grindr poput Times Squarea, Capitol Hilla i South Beacha na Floridi nisu zabilježila nikakav usporedivi porast prometa u to vrijeme.

Ovaj trend nije ekskluzivan samo za republikansku konvenciju, navodi se u istom članku Vicea. Grindr je zabilježio povećanje prometa od 148% oko arene Wells Fargo u Philadelphiji tijekom tjedna demokrata 2016.

Grindr iskustva

Nar raznim forumima i u komentarima na Tik Toku, Instagramu Facebooku se dijele iskustva oko gay aplikacije Grindr. 

- Bila sam udana, imala sam djecu, a onda sam otkrila da muž nije odlazio na utakmice i treninge, nego se nalazio s momcima preko aplikacije Grindr. 

- Na Grindru sam upoznao dečka, prije se identificirao kao hetero, ali onda je upoznao mene. 

- Grindr je popularan i na Olimpijadi. Svjesno smo da se dobar dio sportaša deklarirao, ali oni iz mačo sportova se još boje pa se nalaze samo u tajnosti po hotelskim sobama. 

- Imala sam dečka koji je često bio homofoban, a onda sam na njegovom mobitelu vidjela ikonicu nekakve maskice. Nisam obraćala pažnju dok nisam vidjela reklamu za tu aplikaciju u jednom gradu, to je bio njihov zaštitni znak. Kad je zaspao imala sam što videti - milijun penisa u porukama. Čitala sam te poruke, većinom se dopisivao sa momcima koji super izgledaju, neki nabildani, istetovirani, preplanuli, baš kao oni što ih viđate po teretanama i partyjima. Ostavila sam ga iduće jutro, branio se da on to gleda kako bi ih uhodio, međutim znam što sam pročitala... 

image
/Shutterstock
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. rujan 2024 07:28