StoryEditorOCM
PanoramaBIVŠA PREDSJEDNICA

Kolinda Grabar Kitarović zablistala na svečanosti u New Yorku, društvo joj pravi najbogatiji čovjek na svijetu

Piše Mozaik SD
24. rujna 2024. - 22:31

Bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović nalazi se u New Yorku. Sudjelovala je na dodjeli nagrade "Global Citizen Awards" u organizaciji Atlantskog savjeta, a koja se svake godine održava tijekom Opće skupštine Ujedinjenih naroda u New Yorku. Za tu prigodu obukla je zelenu haljinu koja joj besprijekorno stoji. Na svom Facebook profilu objavila je i sliku s najbogatijim čovjekom na svijetu - Elonom Muskom! 

- Sinoć na večeri dodjele nagrada Global Citizen Awards Atlantic Councila, na marginama Opće skupštine Ujedinjenih Naroda u New Yorku. Događaj je okupio svjetske vođe, diplomate i poslovne ljude kako bi proslavili vrijednosti i kvalitete globalnog vodstva.

Srdačne čestitke Nj.E. Nana Addo Dankwa Akufo-Addo, Nj.E. Kyriakos Mitsotakis, Nj.E. Giorgia Meloni i Miky Lee na nagradama za izniman doprinos u stvaranju svijeta boljim mjestom.

Svakog su vođu predstavile značajne osobe, uključujući predsjednika Williama Rutoa, dr. Alberta Bourlu, Elona Muska i Shari Redstone. Ovo okupljanje je naglasilo važan rad koji Atlantski savjet radi na oblikovanju svjetlije globalne budućnosti - stoji u objavi Kolinde Grabar Kitarović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. rujan 2024 11:39