StoryEditorOCM
PanoramaMAKLA SE IZ HRVATSKE

‘Katarina dolazi iz skromne radničke obitelji i nije navikla...‘: insajderi nam otkrivaju razlog bračnog kraha Rimčevih

Piše Ivana Prgomet
27. lipnja 2024. - 11:16

"Između Katarine i Mate Rimca nije bilo svađi. Rastali su se u miru prije nekoliko mjeseci. Ona se iselila iz zajedničkog doma i kupila stan na Trešnjevci", kažu nam zagrebački izvori o razvodu para.

Katarina je ovih dana otputovala iz Hrvatske kako bi imala svoj mir.

"Razlog razvoda nije treća osoba. Jednostavno neslaganje karaktera i različiti pogledi na život. Katarina dolazi iz skromne radničke obitelji i nije navikla na Matin životni ritam, u kojem obitelj odlučuje o svemu" - dodali su upućeni.

image
Marko Todorov/Cropix

Mate Rimac jučer se pojavio na predstavljanju svojih robotaksija u svom kampusu bez vjenčanog prstena na ruci. Vijest da se razvode objavljena je u utorak.

Jučer smo zvali Matu za komentar o razvodu, no preusmjerio je naš poziv na svoju PR službu, iz koje su nam kratko rekli da ne komentiraju privatan život zaposlenika.

image
Goran Mehkek/Cropix

Katarina i Mate upoznali su se prije 17 godina u Livnu, odakle su oboje rodom. Upoznao ih je Matin rođak. Ljubav je planula deset godina kasnije, a vjenčali su se 2021.

Intimno vjenčanje pred matičarem s 30-ak uzvanika bilo je u Splitu u Vili Dalmaciji. Crkvena ceremonija uslijedila je dva mjeseca kasnije u Livnu. Nakon ceremonije vjenčanja zaputili su se na svadbeno slavlje u žutoj Neveri.

image

Mate Rimac i Katarina Lovrić na predstavljanju Bugatti W16 Mistrala u Kaliforniji
 

Mate Rimac/Facebook

Prvi ples odsvirao im je Momčilo Bajagić Bajaga, pjesmu "Bademi i so". Goste je zabavljalo i "Zabranjeno pušenje".


Još u ožujku ove godine Rimac se pohvalio personaliziranim modelom Nevere na čijim se sjedalima isticalo K8 i M8 - kratice njihovih imena, Katarina i Mate.

No razlike u svjetonazoru očito su presudile njihovom braku.

image
Tonći Plazibat/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. lipanj 2024 11:39