StoryEditorOCM
PanoramaBEZ TEŠKIH DIJETA

‘Jedem više nego prije, a smršavila sam 30 kilograma‘: Evo kako je djevojka uspjela ostvariti svoju liniju iz snova

Piše MOZAIK SD
7. prosinca 2023. - 13:36

Godine 2017. Marie Llewellyn iz Philadelphije bila je depresivna, nemotivirana, negativna i uvijek bez energije, a onda je odlučila uzeti stvari u svoje ruke i promijeniti stil života. Danas ova mlada djevojka motivira ljude diljem svijeta da smršave i postanu najbolja verzija sebe jednostavnim pravilom koje je primijenila na sebe.

Umjesto stroge dijete - koju je isprobala u prošlosti - odlučila je početi raditi vježbe snage i vježbe s utezima, a pritom je počela jesti puno više. Koliko god čudno zvučalo, više hrane činilo je čuda u njenom slučaju. Sa 111 kilograma spala je na 78 kilograma čistih mišića, prenosi Kurir

"Dizanje utega najbolji je način mršavljenja." U isto vrijeme gradite nove mišiće i sagorijevate kalorije, a što više mišića imate, to više kalorija treba vašem tijelu. Drugim riječima, možete jesti više i izgubiti masnoću", kaže Marie.

Priznaje da prije nije mogla niti hodati više od kilometra i uopće nije bila zadovoljna sobom - ne samo svojim odrazom u zrcalu, već se osjećala bezvoljno i iscrpljeno. Kako kaže, lako je odustala od svojih ciljeva na prvoj prepreci, ali otkako je počela redovito ići u teretanu, sve se promijenilo. 

„Ako sam ja uspjela, svatko može uspjeti“, kaže ona.

Zato je njezin sustav vrlo jednostavan: idi u teretanu i koristi utege. Ne brinite, nećete se udebljati (ako ne želite) ali ćete svakako dobiti mišićnu masu, što je super jer ćete se tako riješiti masnog tkiva. Što se prehrane tiče, njezin savjet je prehrana s niskim udjelom ugljikohidrata i visokim udjelom masti. To znači puno mesa, ribe, piletine, jaja, avokada, povrća bez škroba, orašastih plodova i sjemenki. Izbjegava jednostavne ugljikohidrate, poput slatkiša i bijelog brašna, ali rado uživa u dobrom odresku uz salatu i sir, piše Kurir.

Nakon što je uspjela smršavjeti, Marie je na Instagramu objavila video svoje tjelesne transformacije, zbog čega je njezin DM bio preplavljen pitanjima ljudi o njezinom planu vježbanja. To ju je navelo da izradi PDF vodič za svoje treninge i proda ga na Instagramu za 5 dolara. Ona i njezin suprug Greg uzeli su sav novac koji su zaradili od PDF vodiča i uložili ga u vrpce za vježbanje. Zatim su svoj proizvod promovirali putem njezinog Instagrama.

Marie je tada primijetila da su gotovo svi dodaci prehrani u specijaliziranim trgovinama namijenjeni muškarcima. Tako se rodila ideja o dodatku prehrani za ljude poput nje. Novac je ponovno uložila u proizvodnju i u rekordnom roku njezin se proizvod našao u najvećim prehrambenim lancima.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 13:59