StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Horoskop za utorak: Ovnovima ništa neće ići od ruke, Ribe more ljubavni problemi, a za Lavove će ovo biti buran dan

Piše MOZAIK SD
31. listopada 2023. - 06:31

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Nećete biti zadovoljni rezultatima ako ne uložite dosta truda. Želja za dokazivanjem diktirat će vaš odnos prema obavezama. Nećete dopustiti da vam drugi dobacuju primjedbe.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

BIK 

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Bavite li se trgovinom, pred vama su povećani napori. Iako će vam prekovremeni sati teško pasti, zbog honorara ili sklopljenog ugovora imat ćete razloga za zadovoljstvo.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Povećani opseg poslova, manjak radne snage i stručnog osoblja bit će stvari koje ćete morati uzeti u obzir prije početka rada, želite li izbjeći da vas odnese plima događaja.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

RAK

22. LIPNJA - 22.  SRPNJA

Međuljudski odnosi bit će protkani humanošću i potrebom za uvažavanjem različitosti. Planirate li putovanje u rodni kraj, bit ćete puni entuzijazma i radosnog iščekivanja.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4
 

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Napetost u okolini tjera vas na nepotrebne sukobe i smanjuju vaš oprez. Čuvajte se burnih reakcija, prebrze vožnje i sukoba s agresivnim vozačima. Zadržite samokontrolu.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Plodna suradnja omogućit će vam da ostvarite dobre rezultate. Kolege će cijeniti vašu volju da pomognete, srdačnost i dobre namjere pa će i sami nastojati pružiti što više.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

VAGA

23. RUJNA – 22.  LISTOPADA

Nećete se osjećati ugodno budete li dugo radili sami. Često ćete se ubacivati na društvene mreže. Najlakše ćete se suočiti sa svojim mislima ako ih podijelite s voljenom osobom.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Otvoreno ćete pokazivati što želite i osjećate. Uvjerljivim i sigurnim nastupom ostavit ćete dobar dojam na sugovornike i privoljeti ih da vam izađu u susret na razne načine.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Bit ćete pretjerano samokritični. Manjkat će vam objektivnosti i samopouzdanja, no ako porazgovarate o tome s prijateljem, shvatit ćete da ste se neopravdano podcjenjivali.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

JARAC

22. PROSINCA – 20.  SIJEČNJA

Pronaći ćete unutarnji mir i zadovoljstvo u aktivnostima i poslovima koji uključuju maštu i kreativnost. Vaše ideje i prijedlozi naići će na odobravanje većine suradnika.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Bavit ćete se financijama i razmišljati da ugovorite štednju. Mogli biste podmiriti stari dug. Partneru se neće svidjeti vaši proračuni jer ćete štedjeti na izlascima.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Većina vaših planova vrtjet će se oko doma, članova obitelji i ljubavnog partnera. Premda ćete nastupiti prema njima s najboljim namjerama, mogući su manji nesporazumi.

LJUBAV: 3 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. lipanj 2024 06:29