StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Horoskop za subotu: Ovnovi čuvajte se glavobolje, Blizanci jeftino osvježite izgled doma, Djevice jedite voće i povrće

Piše MOZAIK SD
14. rujna 2024. - 08:01

OVAN

Vikend će obilježiti razmirice s voljenim. Nećete uspijevati pronaći zajednički jezik, što će dovesti do rasprava, a u nekim slučajevima i do prijetnji raskidom. Mogući su umor, nesanica ili glavobolja.

LJUBAV: 3

NOVAC: 3

ZDRAVLJE: 2

 

BIK

Nastojat ćete provesti što više vremena s partnerom i djecom, a zajednički trenuci bit će ugodni. Samcima će goditi udvaranje popularne osobe. Uoče li dovoljno dodirnih točaka, moguća je ljubav.

LJUBAV: 4

NOVAC: 5

ZDRAVLJE: 5

 

BLIZANCI

Iako će vas privlačiti pomisao na preuređenje stana, izbjegavajte veće troškove nisu li nužni. Razmještanjem namještaja ili nabavkom novih zavjesa osvježit ćete izgled doma bez velikih izdataka.

LJUBAV: 4

NOVAC: 3

ZDRAVLJE: 3

 

RAK

Iskaljivat ćete na bližnjima nervozu zbog napora na poslu ili u školi. Započinjat ćete prepirke bez jakog razloga. Pronađite konstruktivniji način za oslobađanje od stresa, primjerice šetnju ili hobi.

LJUBAV: 3

NOVAC: 4

ZDRAVLJE: 4

 

LAV

Parovi će učestalo razgovarati o započinjanju zajedničkog života ili braku. Na to ćete se odvažiti ne toliko iz romantičnih pobuda, koliko zbog financijske isplativosti podjele životnih troškova.

LJUBAV: 4

NOVAC: 4

ZDRAVLJE: 3

 

DJEVICA

Ne želite se ničega odricati, ali neumjereno uživanje u jelu i piću moglo bi ostaviti traga na vašoj liniji. Jedite više sezonskog voća i povrća. Večernji izlazak s prijateljima proći će u veselom tonu.

LJUBAV: 4

NOVAC: 5

ZDRAVLJE: 4

 

VAGA

Privlačni ste i neće vam nedostajati ljubavnih prilika, ali budite na oprezu. Pazite da se ne upletete u zamršen ljubavni trokut koji bi vam zakomplicirao život. Razmislite o odricanju od poroka.

LJUBAV: 4

NOVAC: 3

ZDRAVLJE: 3

 

ŠKORPION

Raste vam popularnost, što će se očitovati na povećanom broju poziva. Ako ste se planirali za vikend opuštati kod kuće, to će se izjaloviti. Pojedinci neće odustati dok ne pristanete na druženje.

LJUBAV: 4

NOVAC: 4

ZDRAVLJE: 5

 

STRIJELAC

Lako vas je isprovocirati i izbaciti iz takta, što bi vam moglo ugroziti društvenu reputaciju. Pripazite da ishitrenim izjavama i postupcima ne izgubite naklonost i podršku osobe do koje vam je stalo.

LJUBAV: 4

NOVAC: 3

ZDRAVLJE: 3

 

JARAC

Pad imuniteta učinit će vas podložnijima bolestima. Uzimanje vitamina moglo bi vas ojačati, a koristile bi vam i urednije navike. Donesite odluku o početku dijete ili prestanku pušenja.

LJUBAV: 3

NOVAC: 4

ZDRAVLJE: 3

 

VODENJAK

Otputujete li za vikend, očekuje vas sjajna zabava. Samci bi mogli započeti flert s osobom iz drugog grada ili države. Zaintrigirat će ih bogatim životnim iskustvom i zanimljivim svjetonazorima.

LJUBAV: 5

NOVAC: 4

ZDRAVLJE: 4

 

RIBE

Zaboravljat ćete na obećanja i kršiti dogovore. Nećete to činiti namjerno, ali svejedno ćete izazvati štetu. Uputite li osobi koju ste razočarali iskrenu ispriku, djelomično ćete se iskupiti. 

LJUBAV: 3

NOVAC: 3

ZDRAVLJE: 4 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. rujan 2024 08:03