StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU?

Horoskop za subotu: Lavovi više se odmarajte, Vagama će kućanski poslovi teško pasti, Strijelci zapisujte troškove

Piše MOZAIK SD
29. lipnja 2024. - 08:00

OVAN

Sve ćete uzimati srcu i zato će vas biti lako povrijediti i izbaciti iz takta. Izbjegavajte nagle reakcije i ne započinjite svađe bez svrhe. Imunitet će vam biti oslabljen. Podložni ste stresu i nervozi. 

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

BIK

Izvrsno ćete se snalaziti u komunikaciji i prepiskama. Iako ćete se naći na meti znatiželjnika, nećete dozvoliti da vas tračevi izbace iz takta. Nije vam važno što se o vama govori, već tko to govori.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

BLIZANCI

Vikend je sjajan za odlazak u kupnju. Pronaći ćete ono što želite po povoljnoj cijeni. Bit ćete vješti u radu rukama pa biste se mogli okušati u u ulozi kućnog majstora. Time ćete uštedjeti prilično novca.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

RAK

Okružit ćete se vedrim i zabavnim ljudima. Slobodni će biti šarmantni i zavodljivi pa im neće nedostajati pažnje. Parovi neće požaliti otputuju li na romantični vikend. To će biti prilika da potaknete intimnost.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 5

 

LAV

Osoba iz prošlosti kontaktirat će vas i tražiti da se nađete. Ako vas je povrijedila, zadržite oprez i ne dajte joj priliku da vam opet slomi srce. Neke je stvari ipak najbolje ostaviti iza sebe. Više se odmarajte.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

DJEVICA

Uživat ćete u razgovorima i šalama pa ćete čitavog vikenda tragati za društvom. Neće vam odgovarati samoća, a najviše će vas veseliti nova poznanstva. Koncerti i putovanja donose nezaboravne trenutke.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

VAGA

Kućanski poslovi teško će vam pasti. Bit ćete zaboravni i nepažljivi pa biste se mogli posjeći pri rezanju povrća ili bi vam ručak mogao zagorjeti. Predahnite i oslobodite se stresa i nervoze.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

ŠKORPION

Provodit ćete puno vremena s prijateljima. Samcima večernji izlazak donosi priliku da sretnu nekoga tko će ih nasmijavati pa će razmijeniti kontakte. Bavite li se turizmom ili ugostiteljstvom, očekuje vas uspjeh.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 3

 

STRIJELAC

Nećete imati realnu predodžbu o svojoj novčanoj situaciji. Počnite zapisivati troškove kako biste znali na što najviše trošite i na čemu biste mogli uštedjeti. Pazite se grlobolje ili upale sinusa.

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

JARAC

Komunikacija s voljenim bit će otežana. Izbjegavajte razgovore o teškim temama jer bi rasprava mogla krenuti neželjenim tokom. Pojačana tjelesna aktivnost i boravak na zraku oslobađat će vas napetosti.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

 

VODENJAK

Ukućani će vam prigovarati da ste neuredni i rastreseni. Zaboravljat ćete na obaveze, zametati stvari, a neki bi mogli zagubiti mobitel ili novčanik. Trgnite se i povedite više računa o vrijednim predmetima.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 2

 

RIBE

Rado ćete prihvaćati pozive za izlaske. Veselit će vas sklapanje poznanstava, a samci će se odvažno upuštati u flert. Zavodit ćete značajnim pogledima i govorom tijela, iz kojeg će prštati čisti eros.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. lipanj 2024 08:02