StoryEditorOCM
Panoramašto zvijezde kažu

Horoskop za srijedu: Rakovi se vode emocijama, Strijelci zatomite potrebu za dominacijom, Ribe misle da su nedovoljne...

Piše MOZAIK SD
20. rujna 2023. - 08:00

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Zaokupljeni ste poslovima s bankom ili osiguranjem. Imate li nedoumica oko poduzimanja ključnog koraka u vezi s financijama, potražite savjet stručnjaka. Nemojte trčati pred rudo.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

BIK 

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Namjeravate reći ukućanima da više ne želite biti glavna osoba za rješavanje problema u kući. Ukažite im na svoju prezaposlenost i zasluženu želju za odmorom. Poslušat će vas.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Imat će mnogo elana i volje, no kad je u pitanju ono što vas zanima. Najradije ćete prepustiti drugima monotone poslove. Produbit ćete odnos sa znancem koji živi blizu vas.

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

RAK

22. LIPNJA - 22.  SRPNJA

Rukovodit ćete se emocijama i intuicijom. Želja da poticajno djelujete na druge osjećat će se u svemu što budete radili. Posvetite poslijepodnevne sate njezi tijela i opuštanju.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 3

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Do izražaja će doći vaše pozitivne osobine, kao što su kreativnost, energičnost i prodornost. Smisao za ležernu komunikaciju donijet će vam pregršt ponuda za druženje.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Imat ćete puno strpljenja u ophođenju s drugima. Nećete isticati svoje prednosti, niti se hvaliti postignutim uspjesima. Srest ćete nekoga tko je igrao važnu ulogu u vašem životu.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

VAGA

23. RUJNA – 22.  LISTOPADA

Mnoštvo obaveza oduzet će vam dosta vremena i živaca. Izađete li navečer u društvo, privući ćete šarmantnog pojedinca koji će vas osvojiti humorom i zanimljivim dosjetkama.

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Vaše intelektualne i kreativne sposobnosti bit će na visokom nivou. Nastojat ćete izvući najbolje iz situacije u kojoj se nalazite, no samo ako niste emotivno angažirani.

LJUBAV: 3 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Nastojat ćete poduzeti korake koji su neophodni da si osigurate kvalitetniji život. Pokušajte uložiti malo više truda da se prilagodite. Zatomite potrebu za dominacijom.

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

JARAC

22. PROSINCA – 20.  SIJEČNJA

Sudjelovat ćete u događajima koji bi mogli imati značajan utjecaj na vaš život. Tijekom druženja s pojedinim znancima ili suradnicima doći ćete do važnih informacija.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 3

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Suradnici od kojih ste mnogo očekivali prilično će vas razočarati, dok ćete se s partnerom prepirati oko financijskih pitanja. Iživcirat će vas njegovi stalni prigovori.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Ponašat ćete se kao da ste partneru nešto dužni ili niste dovoljno dobri. Ako uvidite da ste vi ona strana koja dobiva manje, morat ćete poduzeti nešto da to promijenite.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. studeni 2023 11:23