StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Horoskop za srijedu: Rakovi krenite u šetnju, Lavovi će zapostaviti obitelj, Jarčevi su snalažljivi i hrabri

Piše MOZAIK SD
22. svibnja 2024. - 08:01

OVAN

Uzrujavat ćete se zbog nepredviđenih okolnosti koje će vam poremetiti rutinu. Ostupanja od plana tuđom krivnjom ili zbog više sile izazvat će vam ljutite reakcije. Sport će vas osloboditi stresa i frustracija.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

BIK

Postiće ćete zapažene rezultate na poslu i u školi bez većeg truda. I ljubavna kretanja idu vam u prilog. Neki će parovi početi živjeti zajedno il se zaručiti, dok će samci privući pažnju novog udvarača. 

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

BLIZANCI

Privlačit ćete zauzete ili osjećajno nedostupne osobe. Razmislite prije nego što razvijete osjećaje prema nekome tko vam ih ne može uzvratiti. Obradovat će vas manji novčani dobitak ili povrat poreza.

LJUBAV: 3 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

RAK

Dan će obilovati zabavnim događajima i novim poznanstvima. Samce će oduševiti vedra osoba s kojom će razmijeniti kontakte. Ako vam nije do vježbanja, i šetnja će pogodovati vašem raspoloženju.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 3

 

LAV

Zapostavljat ćete partnera i obitelj zbog obaveza. Bližnji će vam zamjerati da ste suviše fokusirani na karijeru, no smatrat ćete da pretjeruju. Neuredne navike bit će najveći neprijatelj vašeg zdravlja.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

DJEVICA

Razmišljate li o novom poslu, nemojte to zasad nikome otkrivati. Pričekajte dok ne budete sigurni da imate kamo otići jer bi vam objava vijesti prije toga mogla stvoriti nepotreban rizik.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

VAGA

Očekuju vas manje poteškoće. Gubit ćete vrijeme na detalje, zbog čega biste mogli zanemariti širu sliku. Pogrešno ćete tumačiti tuđe riječi i postupke, što će vas dovoditi u pomalo neugodne situacije.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

ŠKORPION

Neke će se veze naći na prekretnici. Nemojte pokušavati na silu spasiti odnos koji je izgubio svrhu, već se okrenite budućnosti. Današnji događaj ili razgovor ohrabrit će vas da inicirate promjene.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

STRIJELAC

Iako ćete biti zatrpani obavezama, pronaći ćete vremena za pomaganje. Mogli biste se razočarati ako ne dobijete očekivanu zahvalnost. Tragate li za prihodima, otvara vam se prilika za sezonskim poslom.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

JARAC

Nećete se dobro snaći u ekipi jer će vam manjkati strpljenja, no briljirat ćete u zadacima koje možete obaviti samostalno. Snalažljivi ste, hrabri i kreativni pa će vam samo nebo biti granica.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 3

 

VODENJAK

Posvećivat ćete puno vremena djeci i bližnjima, no nemojte zanemariti ni svoje potrebe. Morate povremeno biti malo sebični. Bavljenje hobijem pomoći će vam da se oslobodite psihičkog umora.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

RIBE

Doznat ćete vijest koja bi vam mogla biti korisna. Odigrate li mudro karte, na pravom ste putu da ostvarite planove. Iako ne želite sudjelovati u tuđim dramama i intrigama, danas ćete ih teško izbjeći.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. svibanj 2024 11:10