StoryEditorOCM
Panoramašto zvijezde kažu

Horoskop za ponedjeljak: Ovnovi su egoistični, Strijelci, čuvajte se ishitrenih poteza, Vodenjaci traže pažnju...

Piše MOZAIK SD
18. prosinca 2023. - 08:00

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Odnos s partnerom bit će narušen vašim egoizmom i njegovom nepopustljivošću. Ako ste samac, negativna iskustva utjecat će na porast nepovjerenja prema osobi koju simpatizirate.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

BIK 

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Bit ćete prezaposleni, a gomila zaostataka nagnat će vas da ostanete duže na poslu. Vaša etika neće vam dopustiti odustajanje pa ćete stisnuti zube i krenuti punom parom na rad.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Mnogo toga bit će vam nejasno, neizvjesno i zbrkano. Moguće je uvođenje novih pravila u vaše poslovno okruženje, a nije isključen ni posjet inspekcije i kontrolnih službi.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

RAK

22. LIPNJA - 22.  SRPNJA

Zanemarit ćete korisnu opasku osobe koja vas jako dobro poznaje. Izvanredne okolnosti u prometu ili radnoj sredini stvorit će vam nervozu zbog koje se nećete moći usredotočiti na obaveze. 

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Gubit ćete strpljenje zbog ležernog držanja članova obitelji kad su u pitanju problemi koji vas prate. Naljutit ćete se ako ne pokažu namjeru da će vam pružiti potporu.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Uživat ćete u koketiranju i virtualnom flertu. Bit ćete sigurni u sebe jer ćete osjetiti da je druga strana neodlučna. Pazite da ne započnete prisan odnos koji ne možete kontrolirati.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

VAGA

23. RUJNA – 22.  LISTOPADA

Obiteljska situacija zahtijevat će nešto više promišljanja s vaše strane. No, vi ćete se ponašati kao da niste svjesni toga. Prednost ćete dati nevažnim poslovima i razgovorima.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Pronalazit ćete prave riječi u svakoj situaciji, dok ćete u ekipnom radu pokazati kreativnost i iskrenu želju za zajedničkim uspjehom. Uočit ćete zgodnog pojedinca u susjedstvu.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Partner bi vas mogao povrijediti svojim drskim ponašanjem, no pritom nećete biti svjesni koliko ste i vi njega ranili svojim ranijim postupcima. Čuvajte se ishitrenih poteza.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

JARAC

22. PROSINCA – 20.  SIJEČNJA

Iskoristite priliku da uljepšate dom. Možete ga nadograditi atraktivnim dekoracijama. Čak i jednostavni dodaci poput božićnog cvijeća, lampica i svijeća djelovat će efektno.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Uporno ćete tražiti pažnju od svog izabranika, ne obazirući se na njegove izgovore i brojne obaveze. Ako mu ne date više mira, prijeti vam neugodna rasprava o vašem držanju.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Osjetit ćete potrebu da izbacite iz sebe negativnu energiju i učinkovitije rješavate probleme. Isplatit će vam se prodornost i suradnja s pojedincima koji dijele vaše stavove.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 18:03