StoryEditorOCM
Panoramašto zvijezde kažu

Horoskop za ponedjeljak: Ovnovi se ne sviđaju kolegama, Blizanci su u ljubavnim problemima, Strijelci su prodorni...

Piše MOZAIK SD
15. siječnja 2024. - 08:00

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Bit ćete skloni pretjerivanju u svemu što budete radili, što se neće svidjeti vašim kolegama. Ne pokažete li želju za kompromisom, narušit ćete sklad u međuljudskim odnosima.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

BIK 

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Vrijeme je da se pozabavite nekim neraščišćenim računima. Pronađite vremena i za starog prijatelja, posebice ako ste opazili da ima problema ili vam ne odgovara na poruke.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 5

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Ljubavne intrige zadavat će vam veliku brigu. Nalazite li se u ljubavnom trokutu, teško ćete se nositi s tuđim spletkama i ljubomorom. Budite iskreni prema sebi i drugima.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

RAK

22. LIPNJA - 22.  SRPNJA

Morat ćete pomoći kolegama koji nisu na visini svog zadatka. Ako ste namjeravali poslijepodne provesti u izležavanju, obiteljski problem natjerat će vas da promijenite plan.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Mogli biste postati glavna tema razgovora u radnoj sredini. Osim što ćete svojim stavom i izgledom privlačiti poglede, vaša postignuća su ta koja će vas podići u očima kolega.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Oslonit ćete se na savjet starijih i iskusnijih ljudi. Bit ćete uvjereni da vam samo oni mogu pomoći da pronađete pravi izlaz iz problema koji ne uspijevate sami riješiti.

LJUBAV: 3 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

VAGA

23. RUJNA – 22.  LISTOPADA

Mogli biste se konačno uvjeriti da osoba koja vam se sviđa nije ravnodušna prema vama. No, svejedno nećete imati dovoljno hrabrosti da napravite prvi korak. Ne odugovlačite.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Imat ćete puno energije i biti spremni za različite aktivnosti. Ne pokušavajte raditi nekoliko stvari istovremeno, već pažljivo isplanirajte vrijeme i odredite prioritete.

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 5

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Bit ćete vrlo prodorni. Vaši prijedlozi bi se mogli sukobiti s razmišljanjima jednog suradnika što će vas samo još više motivirati da ih ostvarite. Poslušajte intuiciju.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

JARAC

22. PROSINCA – 20.  SIJEČNJA

Provest ćete slobodno vrijeme u uređenju doma, popravcima ili radovima oko kuće. Kreativni impulsi mogli bi vas potaknuti na stvaralaštvo, posebice ako ste vješti s rukama. 

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Većinu dana provest ćete na mobitelu i društvenim mrežama. Jako će vas zanimati što se događa u vašoj okolini. Imate li kakvih dobrih vijesti, rado ćete ih podijeliti s drugima.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Držite se podalje od obiteljskih rasprava. Vaše upletanje moglo bi samo dodatno podgrijati vruću atmosferu. Tjelovježba ili meditacija odagnat će vam napad malodušnosti.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 07:00