StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Horoskop za ponedjeljak: Ovnovi, preispitajte se! Rakovima se smiješe novosti na intimnom planu. Vodenjaci, odmorite

Piše MOZAIK SD
23. rujna 2024. - 08:00

Ovan

Smetat će vas gužva, galama i žamor. Žalit ćete se na zahtjevne šefove i stroge nastavnike, no možda će dio krivice ležati na vama i vašoj nespremnosti na dijalog. Pazite se prehlade i upale sinusa.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 2

 

Bik

Zanimat će vas teme vezane za zdravlje, prehranu i formu. Mogli biste posjetiti liječnika zbog redovite kontrole ili zakazati pregled. Neke će nezadovoljstvo izgledom potaknuti na promjenu jelovnika.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Blizanci

Vladavina Vage budi u vama optimizam. Iako će i dalje biti trzavica na poslu ili kod kuće, manje ćete se uzrujavati. Vjerovat ćete u uspješan ishod svake situacije, a vaša pozitivna energija bit će zarazna.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 5

 

Rak

Iako imate pregršt obaveza, dobro ćete se snaći. Uspjeh će biti isključivo rezultat vašeg truda i rada, a samim time još slađi. Na intimnom planu dolazi do uzbudljivih promjena, poglavito samcima.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Lav

Niste sasvim zadovoljni na intimnom planu. Dragi vam ne poklanja dovoljno pažnje, no posesivnim ponašanjem udaljiti biste ga od sebe. Izlasci i susreti s prijateljima odagnat će loše raspoloženje.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Djevica

Sklapat ćete poznanstva na poslu ili mjestima koja često posjećujete, primjerice u trgovini ili kafiću. Sviđat će vam se ljudi sličnih interesa vašima. Netko takav privući će vas u romantičnom smislu.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Vaga

Osjećat ćete se poletnije i vedrije, no ne dajte se zavarati naletom energije. Mars u Raku i dalje poziva na oprez u vježbanja i sportu pa se nemojte forsirati. Godit će vam promjena frizure ili odjeće.

LJUBAV: 4

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 3

 

Škorpion

Venera u vašem znaku istaknut će vam putenost i zavodljivost. Počet ćete se više dotjerivati i paziti na sebe. Neće vam trebati puno truda da se svidite jer će vam zavođenje biti u malom prstu.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Strijelac

Budite ozbiljni i pridržavajte se planova i dogovora. Nemojte izigrati nekoga tko je računao na vas jer bi vam bilo teško opet zadobiti njegovo povjerenje. Moguć je susret sa bivšom simpatijom.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Jarac

Odnos s partnerom ide na bolje. Izbjegavanje teških tema i fokus na ljepše strane života pomoći će vam da se ponovno zbližite. U poslu dajete sve od sebe, no osjećate da se ne pomičete s mjesta.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Vodenjak

Iako ste puni elana i optimizma, nemojte si natovariti previše obaveza. Pametnije raspolažite energijom i precizno planirajte jer biste mogli u naletu entuzijazma precijeniti svoje mogućnosti.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Ribe

Sklapat ćete poznanstva s ljudima koji nisu iz vašeg mjesta. Neki će započeti ljubavnu vezu na daljinu. Nećete se osjećati zakinuto jer će biti u stalnom kontaktu s voljenim. Zdravlje je bolje.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 5

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. rujan 2024 08:02