StoryEditorOCM
Panoramašto zvijezde kažu?

Horoskop za ponedjeljak: Bikovi će trenirati, Blizanci biti optimistični, a Škorpioni raditi iz sjene

Piše Mozaik SD
7. listopada 2024. - 08:00

Ovan

Planetarni utjecaji poticat će vas na nagle reakcije. Želite odmah istjerati stvari na čistac, no nemoguće je da se nagomilani problemi riješe preko noći. Za to će trebati više vremena i strpljenja.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 2

 

Bik

Bikovi u vezi imat će velika očekivanja koja partner neće moći ispuniti. Mislit će da ga namjerno provocirate da izazovete reakciju, no suzdržat će se od svađe. Godit će vam šetnja i trening.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Blizanci

Krase vas optimizam, energija i želja za novim iskustvima. Ako se bavite mrskim poslom razmišljat ćete o promjeni. Nova ponuda stići će u pravi tren. Dan je pogodan za novi hobi.

LJUBAV: 4

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 3

 

Rak

Puni ste samopouzdanja i svjesni privlačnosti. Ovo je vrijeme rađanja novih ljubavi, a danas započet odnos temeljit će se na tjelesnom faktoru. U poslu je potrebno više planiranja i strategije.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Lav

Prati li vas umor, provjerite razinu željeza u krvi ili stanje štitne žlijezde. Iskušajte formulu vitamina i minerala. Obiteljske trzavice mogle bi iznjedriti svađu. Bude li tako, klonite se niskih udaraca.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Djevica

Optimizam i vedrina povoljno će se odraziti na odnose. Dragi će vam biti idealna pratnja. Zajedno ćete uživati u sportovima, izlascima i putovanjima. Očekuju vas ohrabrujuće novčane novosti.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

Vaga

Ulagat ćete puno truda u održavanje dobrog imidža, no posezanje za neistinama ili hvalisanjem moglo bi vam se obiti o glavu. Ostvarit ćete bolji dojam ako budete prirodni i opušteni.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Škorpion

Nećete se htjeti jako isticati na poslu. Najbolje ćete se osjećati radeći u sjeni. Rado ćete pomagati kolegama i davati dobre savjete. Samci će zračiti magnetizmom kojim će očarati simpatiju.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Strijelac

Razmišljat ćete o prošlosti i okrivljavati se za počinjene pogreške. Ako vas zbog nečega grize savjest, razmislite što možete napraviti kako biste se iskupili i ostavili to neugodno iskustvo iza sebe.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Jarac

Vaša su trenutna stremljenja u neskladu s mogućnostima. Nemojte pred sebe ili druge postavljati teške zahtjeve. Strpljenje i tolerancija bit će nužni za ostvarenje uspjeha i sklada.

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

Vodenjak

Podrška utjecajnih pomoći će vam u napredovanju i otvoriti vam prilike na koje dugo čekate. Pametno iskoristite njihovu uslugu i izborite se za uspjeh. Ako ste u vezi, dajte voljenom više slobode.

LJUBAV: 3

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

Ribe

Razradite poslovnu strategiju i planirajte buduće korake. Nemojte ništa prepuštati slučaju i obratite posebnu pažnju na detalje. Neki će zbog želje za avanturom rezervirati putovanje.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. listopad 2024 08:02