StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU?

Horoskop za ponedjeljak: Bikovi će imati gust raspored, Ribe samci će upoznati nekoga, Rakovi će biti nepromišljeni

Piše MOZAIK SD
30. rujna 2024. - 07:00

Ovan

Imate velike ljubavne i erotske apetite. Ako vas partner ne zadovoljava u krevetu, mogli biste potražiti uzbuđenje kod nekog drugog. Danas ćete  biti skloni donošenju odluka na temelju emocija.

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

Bik

Gust raspored dovest će do zasićenja. Mogli biste se obrecnuti na nekoga tko vam se slučajno nađe na putu, no pravovremena isprika ublažit će štetu. Neki će neplanirano udomiti napuštenu životinju.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

Blizanci

Ako vam netko uputi kritiku, uvažit ćete je procijenite li da je na mjestu. Nemate problema sa samopouzdanjem pa se nećete vrijeđati na sitnice. Neki će se upustiti u flert s poslovnim suradnikom. 

LJUBAV: 4

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

Rak

Nepromišljeni ste i nesmotreni, što bi vas moglo dovoditi u neugodne situacije. Pazite kako i gdje se parkirate i poštujte prometna pravila ne želite li kaznu. Provjerite jeste li podmirili sve račune.

LJUBAV: 5

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

Lav

Bit ćete zadovoljni sobom, svojim rezultatima i načinom na koji se nosite sa stresom. Smatrat ćete da dobro postupate u nepredviđenim situacijama i da imate dar improvizacije i brzog razmišljanja.

LJUBAV: 3

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

Djevica

Samci će pridobiti pažnju dopadljive osobe. Parovi će provoditi puno vremena zajedno, a zabavne aktivnosti i izlasci unijet će u njihovu vezu svježinu. Neke očekuju povoljne novčane vijesti.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

Vaga

Najsretnije će biti Vage koje su u vezi. Život udvoje pružit će vam toliko potreban osjećaj sigurnosti, a mnogi će parovi kovati planove o budućnosti. U poslu ćete biti odvažni, ambiciozni ali i nestrpljivi.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

Škorpion

Unatoč osrednjoj koncentraciji, izbjeći ćete poteškoće i zaostatke. Imat ćete iznimnu volju i ustrajnost koje će vam pomoći da ne odustanete pred izazovom. Dan je pogodan za promjenu imidža.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 5

Strijelac

Mogli biste otputovati na kraći put ili zbog prirode posla češće boraviti na terenu. Osoba koju ćete upoznati tom prilikom mogla bi vam u budućnosti pružiti pomoć. Odazovite se pozivu na izlazak.

LJUBAV: 4

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 3

Jarac

Mogli biste se sukobiti sa starijim članom obitelji. Iako nećete biti voljni popustiti, promislite isplati li se svima kvariti raspoloženje zbog nečega što se može izbjeći. Izbjegavajte alkohol i kasnu večeru.

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

Vodenjak

Pred vama je dan ispunjen razgovorima. Srest ćete nekoga koga niste godinama vidjeli. Doznat ćete novosti o njemu i pokoji sočan trač o zajedničkim poznanicima. Odvažite se na upis u teretanu.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

Ribe

Samci će upoznati osobu s kojom će pronaći zajednički jezik. Dobra komunikacija i jaka kemija ohrabrit će vas da zakažete ponovni susret. Aktivan način života bit će preduvjet za vedrinu. 

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. rujan 2024 07:02