StoryEditorOCM
Panoramašto zvijezde kažu?

Horoskop za petak: Rakove očekuje povišica, Djevice urnebesni izlazak, a Bikovi će biti na meti tračeva

Piše Mozaik SD
5. srpnja 2024. - 06:37

Ovan

Posvetit ćete se popravcima ili preinakama po stanu. Naručit ćete novi namještaj, ukrase ili posuđe, dok će neki sređivati apartman za iznajmljivanje. Radovi će vas iscrpiti, no bit ćete zadovoljni rezultatima.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Bik

Doznat ćete puno novosti i korisnih informacija, a i pokoji trač. Nemojte vjerovati svemu što čujete jer postoje izgledi da netko namjerno širi glasine iz samo njemu znanih pobuda. Iskoristite večer za izlazak. 

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Blizanci

Moguće su uzbudljive financijske novosti. Neke će obradovati povećanje plaće il pronalazak povoljnog honorarnog posla. Novac vam treba za izlaske i putovanja pa će vam dobro doći dodatni prihodim

LJUBAV: 4

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 3

 

Rak

Planeti najavljuju ostvarenje vaših planova. Dočekat ćete znatno poboljšanje radnih uvjeta, a nije isključeno ni napredovanje ili povišica. Dan je sjajan za promjenu imidža ili početak dijete.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 5

 

Lav

Osjetit ćete potrebu za mirom i opuštanjem kod kuće. Slagat ćete nekome kome ste obećali sastanak da ste bolesni, kako biste izbjegli neugodnu situaciju. Vezani će poboljšati komunikaciju s voljenim,

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Djevica

Radoznalost će vas tjerati na proučavanje raznih materija. Um će vam iznjedriti nove ideje o tome kako nešto unaprijediti i poboljšati. Ako se zaputite u izlazak ili na feštu, očekuje vas sjajan provod.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

Vaga

Bit ćete isključivi u stavovima i nećete odstupati od onoga što ste zacrtali. Bit će vas nemoguće odgovoriti, čak ni sa čvrstim i jakim argumentima. Više uvažavajte dobronamjerne savjete.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Škorpion

Dogovorite susret s prijateljima ili rođacima koje niste dugo vidjeli. To će biti prilika da nadoknadite propušteno i dobro se provedete. Vezani će biti otresiti, no ispričat će se dragome ako vide da su pretjerali.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Strijelac

Dobro ćete se snalaziti u raznim područjima. Brzo ćete razmišljati i uspijevati savladati poteškoće. Nekima će se ukazati mogućnost za napredovanje ili promjenu posla. Putovanje će biti mnogima u planu.

LJUBAV: 4

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 3

 

Jarac

Burno ćete reagirati na svaku sitnicu. Razmislite o mogućim posljedicama svog ponašanja prije nego što započnete uzaludnu svađu ili krenete u napad. Jedite puno vlaknaste hrane i budite hidrirani.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

 

Vodenjak

Ignorirat ćete kritike na račun rezultata rada ili načina na koji nešto obavljate. Progutajte ego i prihvatite dobronamjerne savjete. Ne preskačite obroke u želji da se riješite suvišnih kilograma.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 2

 

Ribe

Kreativnost i mašta dolazit će do izražaja u svim vašim pothvatima. Dan će obilovati druženjem i izlascima. Privlačna osoba s kojom odnedavna koketirate mogla bi zauzeti važno mjesto u vašem životu. 

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. srpanj 2024 06:37