StoryEditorOCM
Panoramašto zvijezde kažu

Horoskop za četvrtak: Rakovi ostanite smireni, Djevice usredotočite se na ljubav, Strijelci razmišljajte o novcima

Piše MOZAIK SD
21. rujna 2023. - 08:00

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Dan je pogodan za sastanak s bankarom ili knjigovođom. Razmišljat ćete o podizanju kredita, kupnji ili najmu nekretnine. Dijelite li kućni budžet s partnerom, zajedno donesite odluku.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3 

BIK 

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Posao dobro ide, no privatni problemi kvare vam raspoloženje. Pratit će vas slutnja da se nešto zbiva iza vaših leđa pa ćete zauzeti neprijateljski stav prema članu obitelji.

LJUBAV: 3 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Unutarnji nemir i nervoza neće vam dopustiti da provedete više vremena na jednom mjestu. Česti zvukovi poziva i poruka na messenger dodatno će vam remetiti koncentraciju.

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

RAK

22. LIPNJA - 22.  SRPNJA

Nakupit će vam se mnogo posla. Počnete li paničariti, u žurbi ćete nešto zaboraviti obaviti. Nastojte ostati smireni. Imajte podsjetnik sa sobom i bez problema ćete sve stići.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Razmatrat ćete o novim potezima na području odnosa, posla ili obrazovanja. Intuicija će vas ponukati da donesete dalekosežnu odluku koja je vezana za članove obitelji.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Kad vas prijatelji upoznaju s osobom koja će vam se svidjeti, ne trošite energiju na druge ljude – odmah joj zaokupite pažnju. U pogledu zdravlja obratite pažnju na grlo.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

VAGA

23. RUJNA – 22.  LISTOPADA

Iskoristite povlastice i poznanstva s utjecajnim ljudima koji vam mogu pomoći da premostite u vašim poslovnim planovima. Roditelj ili starija osoba dat će vam dobar savjet.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Neće vam nedostajati emocija i ljubavne energije, no zbog vaše ili partnerove ljubomore komunikacija će biti na granici provokacije. Usredotočite se na pozitivne stvari.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Nedostajat će vam motivacije da se više trudite. Ako ste svjesni da na postojećem poslu ne možete napredovati, bit ćete malodušni. Počnite razmišljati o novom izvoru prihoda.

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

JARAC

22. PROSINCA – 20.  SIJEČNJA

Bit ćete prodorni i snalažljivi u novoj okolini. Podcjenjivački pogledi kolega neće vam predstavljati problem jer ćete radom i znanjem pokazati da ne zaostajete ni za kim. 

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 3

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Probudit ćete se prepuni energije i želje da nešto promijenite, bio to vaš izgled ili društvene norme. Željet ćete se izdvojiti iz mase te svojim stavom pokazati protest. 

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Moguća su kašnjenja i zastoji u prometu te provedbi administrativnih zadataka. Jedan suradnik neće odmah shvatiti vaše upute pa ćete mu morati podrobnije sve objasniti.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. prosinac 2023 20:07