StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Horoskop za četvrtak: Ovnovi srežite pušenje, Blizanci su nespretni, Rakovi će imati velika ljubavna očekivanja

Piše MOZAIK SD
19. rujna 2024. - 08:01

OVAN

Gust raspored nepovoljno će se odraziti na vaše raspoloženje i zdravlje. Ne preuzimajte dodatne obaveze ako ne znate hoćete li ih moći dovršiti u  roku. Pripazite na prehranu i srežite pušenje.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 2

 

BIK

Pred vama je dan obilježen pojačanom komunikacijom zbog privatnih i profesionalnih razloga. Neki će dobiti priliku za poslovni put, što će biti dobra prilika za uspostavljanje novih kontakata.

LJUBAV: 4

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

BLIZANCI

Klonite se potencijalno opasnih radnji i pokreta. Nespretni ste i skloni ozljedama pa preporučujemo povećanu doza opreza. Izbjegavajte obiteljske rasprave i posezanje za niskim udarcima.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

RAK

Imat ćete velika ljubavna očekivanja, koja vjerojatno neće biti ispunjena. Unatoč tome, nećete se predavati. Optimizam i vedar duh pobrinut će se da odolijevate prijetnjama po zdravlje. 

LJUBAV: 3

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 5

 

LAV

Dolazi do poboljšanja financija. Neke očekuje isplata zaostalog honorara ili rast plaće, dok će drugi pronaći dodatan izvor zarade. Dobro ćete upravljati novcem, ali nećete se odricati užitaka.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

DJEVICA

Imat ćete potporu okoline. Dospiju li vaše ideje do pravih ljudi, dobit ćete ponudu kojoj se dugo nadate. Odlikovat ćete se velikom snagom i energijom, koje će vas poticati na sport i rekreaciju.

LJUBAV: 4

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

VAGA

Nemojte se povlačiti i zatvarati u stan makar bili bezvoljni. Susret s prijateljima i izlazak u grad podići će vam raspoloženje, a nije isključeno ni poznanstvo koje će vam uliti nadu u veliku sreću.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

ŠKORPION

Riješite zaostale obaveza ili se posvetite rutinskim zadacima koje dugo odgađate. Postići ćete sve uz malo truda. Mogli biste sresti staru simpatiju, što će vas ohrabriti da obnovite odnos.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 5

 

STRIJELAC

Budite pažljiviji u ophođenju s kolegama i nadređenima. Pogrešan postupak ili nesmotrena izjava stavit će vas u nezgodnu poziciju u kojoj ćete se morati braniti ili ispričavati. Moguća je prehlada.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

JARAC

Imunitet vam je na niskim granama. Odvojite više vremena za sebe i svoje potrebe i naučite otvorenije komunicirati o onome što vam smeta. Bit će vam lakše kada sve izbacite iz sebe.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

VODENJAK

Želite poboljšati formu i izgled. Mnogi će započeti s novim režimom prehrane ili vježbanja, a snažna motivacija poticat će ih da ustraju. Samci će primiti zanimljivu ljubavnu ponudu.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

RIBE

Uzrujat će vas rasprava sa starijim članom obitelji. Iako se neće raditi o nečemu jako ozbiljnom, sukob će vam pokvariti raspoloženje na više sati. Nemojte se "hrabriti" alkoholom.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. rujan 2024 08:03