StoryEditorOCM
Panoramašto zvijezde kažu

Horoskop za četvrtak: Bikove očekuju ljubavne promjene, Strijelci imaju poteškoće u komunikaciji, Ribe su radno...

Piše MOZAIK SD
24. kolovoza 2023. - 08:00

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Optimistične vijesti koje će vam priopćiti prijatelj ili bliski suradnik naglo će vam popraviti raspoloženje. Dobit ćete motivaciju da neke stvari pokrenete s mrtve točke.

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

BIK 

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Promjene u ljubavnom životu neće vam se svidjeti. Kad se nađete nasamo, partner više neće pokazivati onaj stari žar. Htjet ćete otkriti uzrok, no možda je bolje da stvari teku spontano.

LJUBAV: 3 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Moguće su manje tegobe dišnog sustava. Neće vam nedostajati pažnje partnera ili članova obitelji, no nemojte pretjerivati s opisom simptoma jer biste mogli dignuti nepotrebnu paniku.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

RAK

22. LIPNJA - 22.  SRPNJA

Podrška kolega izuzetno će vam koristiti pa ćete ponovo početi vjerovati u dobrobit timskog rada. Budete li zatrpani mnoštvom zadataka, zdušno ćete se prihvatiti posla.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Promjene u financijskom stanju neće vas previše brinuti. Umjesto da smanjite izdatke, i dalje ćete trošiti kao da je sve po starom. Član obitelji upozorit će vas na posljedice.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Unatoč zahtjevnosti zadatka s kojim ćete se suočiti, oduševit ćete nadređene svojim rezultatima i pristupom poslu. Vaši napori donijet će vam mogućnost biranja daljnjih poslova.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

VAGA

23. RUJNA – 22.  LISTOPADA

Nova poznanstava, putovanja i bliži rođaci zaslužni su za dobro raspoloženje. Jedno iskustvo omogućit će vam da promijenite mišljenje koje ste imali o nekim poznanicima.

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Nećete uzimati zdravo za gotovo partnerove primjedbe. Iako vam se većina kritika može činiti pretjeranima, uskoro biste i sami mogli detektirati svoje neprilično postupanje. 

LJUBAV: 3 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Pratit će vas poteškoće u prometu i komunikaciji. Želja za ostvarenjem novog projekta morat će pričekati. Ne očajavajte, nego pokušajte otkriti na čemu još trebate poraditi.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

JARAC

22. PROSINCA – 20.  SIJEČNJA

Žalopojke prijatelja ići će vam na živce pa ćete mu pokušati dati do znanja da pretjeruje. No, on neće dobro primiti vaše sugestije pa ga radije pustite da vam se izjada.

LJUBAV: 3 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Upoznat ćete pojedinca koji će vas ugodno iznenaditi. U vama će se probuditi nada da možete promijeniti neke stvari. Nemojte se previše zanijeti optimističnim planovima.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Očekuje vas naporan radni dan. Zbog krize u međuljudskim odnosima zapostavit ćete svoje planove. Ponašanje jednog kolege natjerat će vas da posegnete za oštrijim mjerama.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. prosinac 2023 10:05