StoryEditorOCM
PanoramaKARTA KANTA

Eda Vujević: Anatacha ima krasan glas, ima pojavu, ima ‘ono nešto‘, no... Budimo iskreni, stotine djevojaka imaju to isto pa ih publika ne prihvati. Nju je prihvatila. I neka je!

22. prosinca 2021. - 12:00
Anatacha je kroz svoj dosadašnji kratki životni put morala kročiti preko znatno više trnja od svojih vršnjaka i zato zaslužuje uspjeh  Luka Dubroja/press Nova Tv

Hrvatska je dobila svoju dirljivu božićnu priču, a to je priča koju nam je poklonila mlada djevojka Anatacha Filimone pobijedivši u Supertalentu, natjecanju koje jedini pravi smisao ima upravo u tome što može pomoći ostvarenju sna ljudima kao što je Anatacha Filimone.

Sve ostalo je lažni sjaj, često na rubu neukusa, parada pijanstva i kiča kakvog ima napretek na svim televizijskim kanalima, pa i šire.

No, pobjeda Anatache Filimone to je medijsko pače nakratko pretvorilo u čudesnog labuda, ovaj put tamnoputog, koji nam vraća nadu da su čuda ipak moguća. Uostalom, pobjeda mlade Drnišanke, koja je tu pobjedu i odnijela zahvaljujući glasovima TV publike, dokazuje da i u onima koji prate takva natjecanja postoji snažna želja da sudjeluju u stvaranju bajke za djevojku kojoj do sada...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. lipanj 2024 07:52