StoryEditorOCM
Društvena mrežaViralna senzacija

Super tata, fitness model i senzacija Instagrama: tko je mušakarc koji je zaludio više od pet milijuna pratitelja?

Piše M. K. P.
15. rujna 2024. - 23:46

Ross Dickerson je popularni Instagram influencer i fitnes model, poznat po svojoj impresivnoj tjelesnoj građi i motivacijskim fitnes objavama. Svojom posvećenošću zdravom načinu života, treninzima i prehrani, na svom profilu privukao je skoro pet i pol milijuna pratitelja, gdje dijeli savjete o treningu i životnim navikama. 

Međutim, Ross je postao inspiracija mnogima, jer na Instagramu pokazuje i svoju ulogu oca, balansirajući između obiteljskog života i fitness karijere.  Ross je postao otac prije godinu i pol dana, te se ne odvaja od svog sina kad god je kod kuće. Upravo ta kombinacija snažnog fitnes tijela i nježnog roditeljstva oduševljava njegove pratitelje, zbog čega je stekao status ‘super‘ tate na društvenim mrežama.

 

Objave sa sinom uvijek su u centru pažnje

Ross često odlučuje trenirati kod kuće, kako bi maksimalno iskoristio vrijeme sa sinom. Tijekom vježbanja, sin mu je većinom u blizini, bilo u ležaljci ii kao dio samog treninga. Oženjen je s modelom  Lillz Stocks, s kojom rado i redovito dijeli zjedničke fotografije, no upravo trenuci provedeni sa sinom najviše privlače pažnju njegovih pratitelja na Instagramu.

 

Održavanje vrhunske forme za natjecanja

Ross se godinama pridržava strogog režima prehrane i intezivnih treninga kako bi ostao u vrhunskoj formi za natjecanja. Pored karijere na društvenim mrežama, Dickerson je i natjecatelj u bodybuilding svijetu, a surađuje s raznim fitness brendovima, uključujući sponzorstvo za suplemente i sportsku opremu poput Vanquish-a. Kroz svoje objave, promovira zdrav način života, iako je ranije priznao da koristi steroide u svrhu poboljšanja performansi na natjecanjima. 

Vlastita fitnes platforma

Osim toga, Ross je pokrenuo vlastitu fitnes platformu @dickersonrosstransformation,  koja nudi personalizirane planove treninga i prehrane, čime je dodatno osigurao svoj status unutar fitnes industrije. Uspijehe svojih klijenata ponosno dijeli na društvenoj mreži. 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. rujan 2024 11:13