StoryEditorOCM
Društvena mrežane štedi ga

Sergej Trifunović ismijao odaziv na Vučićevu mitingu, narugao se i vlasniku TV Pinka: ‘Žeks ostavio dron na punjaču‘

Piše SD Mozaik
28. svibnja 2023. - 09:05

Glumac Sergej Trifunović ismijao je na društvenim mrežama miting koji je u Beogradu organizirao predsjednik Aleksandar Vučić.

Na Twitteru je objavio fotografije protesta "Srbija protiv nasilja" i Vučićevog mitinga zahvaljujući kojima se može zaključiti da je više ljudi podržalo građansku Srbiju.

"Samofinancirajući - budžetski 5:0. J... ga, sam si htio da mjerimo ku.....", napisao je Trifunović prozvavši i vlasnika TV Pinka Željka Mitrovića.

"Gledao sam Pink poslije ko zna koliko... Opći zaključak je da je Žeks ostavio dron na punjaču", narugao se Trifunović, koji je prije nekoliko dana reagirao i na vijest o ukidanju reality showa "Zadruga", kontroverznog proizvoda TV Pinka.

"Kasno, tebra. Prekasno. Za sve", komentirao je Sergej, koji se s kolegama iz branše našao na udaru zbog podržavanja prosvjeda "Srbija protiv nasilja”. Darko Glišić, predsjednik Izvršnog odbora Vučićeve Srpske napredne stranke (SNS) u čijoj je režiji organiziran miting "Srbija nade”, poručio im je da odu iz zemlje i glume negdje drugdje ukoliko im se "režim ne sviđa”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 05:34