StoryEditorOCM

Pitate se tko stoji iza glasa u Lidlu koji vam govori koja je blagajna slobodna? ‘Vrime je da vam kažemo istinu...‘

Piše Vijesti SD
9. lipnja 2024. - 18:38

Ona nije Siri, nije Alexa, ona je... Pa, puno puta ste čuli taj glas u Lidlu, možda ga i ne registriravši, premda se zapravo radi o jednom ugodnom altu, koji vam kaže koja blagajna je otvorena i što je novo na policama pekarskih proizvoda.
Glas bez lica može vas privući, itekako, poznato je, uostalom taj motiv je iskorišten i u znanstvenofantastičnoj romansi ‘Ona‘ Spikea Jonzea, u kojem se lik Joaquina Phoenixa praktički zaljubi u Samanthu, AI virtualnu asistenticu.
Ovdje, međutim, govorimo o asistentici koja je sasvim stvarna, stvarnoga lica, ugodnog baš kao što je i glas. ‘Vrime je da vam kažemo istinu‘, glasi naslov objave na Tik Toku, u kojemu Svale otkriva žensku osobu među policama Lidla dok izgovara: ‘Svježe pečeno iz naše pekare, molimo blagajnika da otvori blagajnu broj pet‘.

@bilans00 vrime je da vam kazemo istinu🤷🏽‍♂️ #lidl #balkan #fyp #foryou #foryoupage ♬ original sound - svale

Bila ona autentična ili ne, klip je vjerojatno snimljen prije nekog vremena, jer naša protagonistica na sebi ima mantel koji se ne slaže s ovih 30 stupnjeva Celzijevih u zraku, ali možda je riječ i o sjeveru Hrvatske, koji je prethodnih dana prošao kroz nešto veći vremenski rašomon. Nepogoda sasvim drugog tipa je ona koja slijedi u komentarima, ima ih skoro 200... Uživajte.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. lipanj 2024 18:38