StoryEditorOCM
Društvena mrežaPONOSNA NA SEBE

Otkrila da je dečko vara s najboljom prijateljicom pa se osvetila: ‘Uzela sam njegov novi kaput, skinula hlače i...‘

Piše MOZAIK SD
17. ožujka 2023. - 09:37

Prekid s dečkom i djevojkom, posebice u tinejdžerskoj dobi, teško je i tužno iskustvo. Prvi lom srca u trenutku se čini kao da nikada neće zacijeliti, a onda se, baš kao što su nam govorili, nakon nekoliko godina čitavom tom iskustvu - smijemo. 

Ova djevojka je, kada je imala 15 godina, na partyju za Valentinovo uhvatila dečka kako je vara s najboljom prijateljicom. Ona je svoje srce djelomično odlučila zaliječiti na licu mjesta te mu se osvetila na najmaštovitiji mogući način. 

TikTokerica @ellsbellesboutiquexx, koja ima preko 250.000 pratitelja na računu priznala je da je i danas jako ponosna na sebe što se osvetila. Na snimci, koja je premašila 50 tisuća pregleda, TikTokerica je priznala da je pri odlasku iz kuće u kojoj je otkrila što se događa, uzela dečkov kaput i urinirala po njemu.

"Tada sam imala 15 godina, a moja prijateljica, koju ćemo za potrebe ovog videa zvati Millie, bila je godinu iznad mene u školi i imala je 16 godina. Njena mama je odlazila za vikend, a bilo je nekoliko dana prije Valentinova pa smo pomislili da bismo mogli organizirati zabavu za Valentinovo. Došao je dan tuluma, pozvali smo gomilu ljudi iz naše škole i bilo je puno dečkiju, uključujući i naše dečke. Zajedno smo se spremale i ​​bilo je tako zabavno. No, nekoliko sati kasnije nisam nigdje mogla pronaći svog dečka i prijateljicu, pa sam pomislila "Gdje su?"", ispričala je.

Kada je pretražila cijelu kuću, shvatila je da ih nitko nije vidio već duže vrijeme i da se nešto definitivno događa. Nastavila je svoju potragu, a kada ih je pronašla - prizor joj se nije svidio. 

"U jednoj od soba u koje sam ušla nalazili su se njih dvoje. Ona mu je sjedila u krilu na krevetu i ljubili su se. Moje malo 15-godišnje srce se slomilo. Doslovno sam mislila da je kraj svijeta. Nikad u životu nisam bila tako tužna, jednostavno nisam mogla vjerovati", objasnila je Ella

Osvetu je, kaže, isplanirala u posljednji trenutak, pri izlasku iz kuće: " Pomislila sam kako si je upravo kupio novi kaput i kako je bio stvarno ponosan na njega. Mislim da ga je koštao nekoliko stotina funti i bio je iz potpuno nove kolekcije. Učinila sam to i bilo je odvratno, ali tada sam mislila da je smiješno i da će me mrziti zbog toga. Kad sam završila, samo sam to ostavila i istrčala van jer je mama je došla ispred da me pokupi. Nikad više nisam razgovarala s njim. Tako sam ponosna na sebe što sam to učinila. Ako se itko od vas pita kako se osvetiti, onda je to najbolji način", savjetuje Ella.

Korisnici TikToka nisu mogli sakriti svoje oduševljenje ovom maštovitom idejom. 

"Mislila sam da si ukrala kaput, a ne urinirala po njemu."

"Trebala si se osvetiti i prijateljici."

"Genijalno smišljena ideja u tom trenutku.", pisalo je među komentarima. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. lipanj 2023 06:21