StoryEditorOCM

Novinari našli tetku iz Hercegovine kojoj nećakinja nije dala da se uda!; ‘Kad su došli po mene, ovako mi je rekla...‘

Piše MOZAIK SD
7. listopada 2024. - 15:41

Dora i Ivan zasigurno su u radosti i smijehu i planirali početi prve zajedničke dane u braku, međutim da će biti ovoliko smijeha, vjerojatno nisu ni sami slutili, piše večernji.ba.

A sve zbog male Dorine šestogodišnje nećakinje, koja je usred svečanog čina, vjenčanja mladenaca u crkvi, povikala: "Nemoj tetka, nemoj molim te!".

Kako se sa znalo iz razgovora s mladenkom Dorom, naime, njezina šestogodišnja nećakinja je jako vezana uz nju i još ranije na dan vjenčanja pokušavala je nagovoriti svoju obožavanu tetku da - odustane!

Hit-video s vjenčanja u Hercegovini: nećakinja pri razmjeni zavjeta u crkvi uzviknula: ‘Nemoj, tetka, molim te!‘

"Ona je bila prevše vezana uz mene i odgajala sam je, a poznato je koliko se tetke vežu s nećakinjama i obrnuto. Svih ovih njenih šest godina smo zajedno, pa sam je i razmazila, ali opet me je iznenadila. A moram vam reći da se ona od prvog dana nije slagala s Ivanom, jer je znala da ću otići od nje! A sad će morati naći zajednički jezik s njim" - kroz smijeh je za večernji.ba ispričala friško vjenčana tetka Dora. 

Otkrila je i kako nije sve ostalo samo na uzviku šestogodišnje djevojčice kojoj se teško razdvojiti od obožavane tete.

"Doživjela je to preemotivno, istrčala je iz crkve. Bilo je i suza. Još je ona i ranije, čim su došli automobili i počeli svirati ispred kuće, došla meni i rekla: Tetka, ja tebe ne dam, oni su došli, pa ti nećeš izići..." - s puno ljubavi i naklonosti je ispričala tetka iz Čitluka za večernji.ba, koja zna da će ova epizoda koja je postala hit na internetu, za koju godinu od srca nasmijavati malu nećakinju.

Što bude starija, sve više!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. listopad 2024 17:32