StoryEditorOCM
Društvena mrežaNAPOKON SRETNI

Nestašni suprug Blanke Vlašić pegla imidž ulogom brižnog oca. Pokazao kako uživa s obitelji u Splitu

Piše M. K./JL
18. srpnja 2024. - 17:23

Belgijski novinar Ruben Van Gucht, suprug naše bivše atletičarke Blanke Vlašić, pokazao je na društvenim mrežama kako uživa sa sinom Mondom u Splitu. U srijedu je podijelio fotografiju na kojoj su on i njegov sin gledali Tour de France. Potom su Ruben i maleni Mondo izašli u šetnju sa psom, piše Jutarnji list.

image

Ruben Van Gucht sa sinom 

Instagram/Screenshot

Danas je pokazao kako se Mondo igra, a na videu je označio i Blanku. "Priprema, pozor, sad", napisao je Van Gucht uz video na kojem njegov sin trči.

image

Ruben Van Gucht sa sinom Mondom

Instagram/Screenshot

Ovim je videom Ruben još jednom pokazao da su on i Blanka u odličnim odnosima nakon afere koju su brojni nazvali "ženske noge". Kako smo ranije pisali, Ruben se tijekom Europskog prvenstva u nogometu uživo javio u emisiju "Radio 2 Weekwatchers", a na krevetu iza njega su brojni primijetili ženske noge. Par još uvijek nije komentirao incident zbog kojeg su se pojavile glasine o problemima u njihovom braku.

Međutim, iste je glasine Ruben utišao i prije nekoliko dana kad je objavio fotografiju Blanke i Monda s plaže u Splitu. Istu je fotografiju kasnije Blanka podijelila na svom profilu.

image

Blanka Vlašić sa sinom

Instagram/Screenshot
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. kolovoz 2024 14:55