StoryEditorOCM
Društvena mrežaPOŠTENA PONUDA

Nećete vjerovati što je milijunaš nudio putnicima u avionu. Dijelio je novac šakom i kapom

Piše MOZAIK SD
16. ožujka 2023. - 11:05

Američki poduzetnik Steve Kirsch pohvalio se bizarnom ponudom koju je dao ženi koja je kraj njega sjedila u avionu. 

"Trenutno sam na letu. Osoba koja sjedi kraj mene odbija 100.000 dolara u zamjenu za to da skine masku tijekom čitavog leta. Ne šalim se. Ovo je nakon što sam joj objasnio da maske ne pomažu. Radi za farmaceutsku kompaniju", napisao je Kirsch na svome Twitteru, uz selfie iz aviona. 

Milijunaš koji je poznat po širenju dezinformacija o Covidu objasnio je da je ženi prvo ponudio 100 dolara. 

"Istakao sam joj da skida masku dok jede i pije, i da se tada može inficirati samo jednim uzdahom. Tada je potpuno izložena", rekao je Kirsch.

Razočaran čitavim raspletom situacije, Steve je ovu ženu usporedio sa svima koji su investirali u propalu tehnološku banku SVB: "Možda ću sljedeći put sjediti pored nekoga tko je imao račun u banci Silicijske doline".

Korisnici Twittera vrlo brzo su iskritizirali ovaj bizaran potez poduzetnika. 

"Jesi li imao 100.000 dolara u gotovini? Ako ne, zvučao si kao luđak. Kako su mogli povjerovati da ćeš platiti?", "Vjerojatno su mislili da nemaš ni pet dolara", pisalo je među komentarima. 

Ovo nije prvi put da Kirsch ima čudne prijedloge suputnicima u avionu. Tri dana prije ovog incidenta obavijestio je pratitelje na Twitteru da su dvije osobe odbile isti zahtjev.

"Pitao sam ljude koji su sjedili pored mene u avionu hoće li skinuti maske za vrijeme leta, ako im platim 10.000 dolara. Oboje su odbili ponudu. Možda bih sljedeći put trebao ponuditi 100.000 dolara?", napisao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2023 20:58