StoryEditorOCM
Društvena mrežaTRAJE ZAGRIJAVANJE

Najzgodnija srpska sportašica raspametila pratitelje fotografijom u bikiniju: Dva oka su malo da te se nagledamo!

Piše SCENA SD
28. lipnja 2024. - 13:06

Srpska atletičarka Ivana Španović, po mišljenju milijuna, jedna je od najzgodnijih sportašica na svijetu.

Ovih dana Ivana trenira i priprema se za nastup na Olimpijskim igrama ovoga ljeta, ali lijepo vrijeme koristi i kako bi uživala u plivanju u bazenu, ali i sunčanju, zbog čega sad već ima preplanuli ten, na kojemu bi joj, kao i na mnogim drugim atributima, mogle pozavidjeti brojne žene.

Pratitelji je nisu prestajali hvaliti:

‘‘Dva oka su premalo da te nagledamo‘‘, ‘‘Božica‘‘, ‘‘Ludilooo‘‘, ‘‘Kakva žena‘‘, ‘‘Sveta majko…‘‘, samo su neki od komentara.

Prošle godine Ivana je bila tema regionalnih medija zbog svog ljubavnog života. Nakon dvije godine braka, naime, lani se razvela od fitness trenera Marka Vulete.

Prema tadašnjim napisima iz srpskih medija, kriza u braku para trajala oko pola godine i već tada nisu više živjeli zajedno. U vrijeme dok je prolazila bračnu krizu Zlatnu medalju u skoku u dalj na Svjetskom prvenstvu u Budimpešti osvojila je već kad su im odnosi bili narušeni.

image

Ivana Španović s bivšim mužem Markom Vuletom

Instagram

"Iako razumijem javni interes, uvijek sam se trudila da mi privatni život ostane privatan, ali, kako se Marko i ja razvodimo, oboje se suočavamo s vrlo emotivnim razdobljem jer oboje smatramo ovo zajedničkim neuspjehom. Potreban nam je oboma osobni prostor i poštivanje intime kako bi se oboje, što brže i bezbolnije vratili mirnijem tijeku života“, komentirala je tada atraktivna sportašica.

Dok je još bila u vezi s Markom, Ivana se našla u središtu pozornosti jer se na jednoj stranici za odrasle pojavila njezina snimka. I dok su mnogi očekivali vidjeti vrući film, vidjeli su snimku na kojoj sportašica preskače prepone.

Naime, netko je ukrao njezinu snimku kako se priprema za natjecanje i odlučio ju je objaviti na stranici za odrasle, a razlog tomu i dalje nije otkriven. Radilo se o sljedećem videu:

Prije nego što je bila s Novosađaninom Markom, Ivana je prekinula desetogodišnju vezu 2019. godine s Vladimirom Kumrićem za kojeg je bila i zaručena, ali nisu se vjenčali.

"Ne volim previše pričati o događanjima izvan staze, ali da, dogodila se nova ljubav. To je lijepa stvar koja je obilježila kraj ove godine, i zbog koje u 2020. ulazim sretna. Marko nije iz svijeta atletike, ali ne manjka razumijevanja s njegove strane, uz njegovu podršku sam emotivno ispunjena, a kada je tako, uz naporan rad i malo sportske sreće, mogu najbolje skočiti“, rekla je Ivana za medije na početku svoje veze s Markom.

U ovom trenutku, očito, fokusirana je samo na svoje sportske uspjehe. No i da započne karjeru u svijetu modelinga, ne bi "omanula".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. lipanj 2024 13:45