StoryEditor

Na društvenim mrežama Hrvati se opraštaju od Špira Guberine, oglasila se Bojana Gregorić: Gore se očito sprema sjajna predstava...

Piše M.P.
27. studenog 2020. - 14:13
Nikša Stipaničev/Cropix

Vijest o odlasku glumačke legende, Špira Guberine, rastužila je Hrvate koji su se na društvenim mrežama javili kako bi se oprostili od omiljenog lica.

Guberina je preminuo u domu za starije i nemoćne u Zagrebu, u 88. godini nakon nekoliko godina borbe s teškim zdravstvenim stanjem. 

Budući da je tužna vijest stigla svega nekoliko dana nakon odlaska Mustafe Nadarevića, a poklopila se i sa smrti jednog od najvećih nogometaša svih vremena, Diega Maradone, komentari se na društvenim mrežama uglavnom kreću u tom smjeru...

Lik Strikana iz "Velog mista" uloga je koja se danas najviše spominje, no rado se sjećaju ljudi i "Prosjaka i sinova", legendarnog Divca, Mate u "Jelenku", ali i one koju je utjelovio među posljednjima, Ribara Šime u "Larinom izboru".

Na društvenoj mreži svoju je tugu podijelila i Bojana Gregorić Vejzović.

"Gore se očito priprema neka sjajna predstava ovih dana. Adio našem Špiri!", napisala je glumica oprostivši se od kolege.

image
Instagram story
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2021 13:53