StoryEditorOCM
Društvena mrežaBACILA JE BUKET

Muškarac se osvetio svojoj partnerici pokazujući video njezine nevjere usred vjenčanja: ‘Mislila si da ne znam?‘

Piše MOZAIK SD
18. lipnja 2024. - 15:03

Mladoženja koji je otkrio da ga partnerica vara odlučio se osvetiti na kontroverzan način, usred svog vjenčanja u pokrajini Fujian, u Kini. Isječak je izvorno postao viralan 2019. godine, ali je nedavno ponovno podijeljen na TikToku putem računa @koolprince33, gdje je već prikupio gotovo šest milijuna pregleda i tisuće komentara ogorčenih gledatelja. Mladenka je vjerovala da će to biti početak sretnog života, ali je na kraju proživjela jedan od najneugodnijih trenutaka u svom životu.

Skandal se dogodio kada je par ušao u sobu u kojoj se trebala održati svadbena zabava i izašao na pozornicu. U jednom trenutku usred proslave objavljeno je da će video s najljepšim trenucima dviju prethodnih godina veze biti projiciran na divovskom ekranu. Međutim, umjesto tih slika, ono što je viđeno na ekranu bio je video mladenke koja ima intimne odnose s drugim muškarcem, što je zbunilo goste.

Da bi situacija bila gora, prema kineskim medijima, čovjek s kojim je bila nevjerna svom zaručniku bio je suprug njezine sestre koja je bila trudna, odnosno sa svojim šogorom.

Mladoženja je vikao na mladenku: "Mislila si da ne znam?" na što je ona odgovorila ljutito bacajući buket i nasrćući na njega. Obitelj ih je morala razdvojiti.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. lipanj 2024 15:04