StoryEditorOCM

Marina Vujčić o iznenadnoj smrti redatelja Saše Anočića: Još jučer je uživao na probi s ansamblom u Splitu, parkirao se ispred kuće i nije izašao iz auta. Pregolema tuga...

Piše Ines Stipetić/Gloria
5. svibnja 2021. - 13:00
'Kada je Saša Anočić u veljači započeo rad na predstavi 'Iz života kukaca' u HNK Split, od prvih nam je proba bilo jasno da se događa nešto veliko, lijepo i važno...' - napisala je Marina VujčićNeja Markičević/Cropix

U Zagrebu je jučer, samo devet dana uoči 53. rođendana, iznenada preminuo višestruko nagrađivani glumac i redatelj Saša Anočić.

Pozlilo mu je nakon povratka iz Splita, gdje je uskoro trebao imati premijeru predstave "Iz života kukaca" po drami braće Čapek, koju je počeo pripremati prije tri mjeseca.

- Još jučer je uživao na probi s ansamblom u Splitu, poveo je i neke glumce do Zagreba, sparkirao se ispred kuće i nije izašao iz auta. Što reći. Pregolema tuga. Bio je neviđeno topla, skromna i zahvalna osoba.

Nisam ga prije poznavala, a u ovih nekoliko mjeseci baš mi se uvukao u srce - kazala je za Gloria.hr Marina Vujčić, ravnateljica splitske Drame, koja je talentiranom redatelju posvetila i post na svom Facebook profilu.


"Kada je Saša An...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 18:53