StoryEditorOCM
Društvena mrežaobiteljske veze

Korisnik platforme za odrasle potrošio tisuće eura na djevojčine golišave slike, šokirala se kad je shvatila tko je on

Piše mozaik sd
24. svibnja 2023. - 14:01
Taila Maddison bila je šokirana otkrivanjem identiteta muškarca koji ju neštedimice pratioScreenshot Instagram

Društvene mreže i platforme nude široki doseg korisnika i prividnu anonimnost, međutim otrežnjenje zna biti šokantno i bolno.

Tako je Taila Maddison, trgovkinja iz Newcastlea, zvijezda vruće platforme OnlyFans, sa zaprepaštenjem otkrila tko je njen glavni pretplatnik koji je potrošio 2000 dolara na raskalašni sadržaj i imao neobične zahtjeve kao što su njene dnevne fotografije u donjem rublju. U dvomjesečnoj potrazi preko TikToka, na kojemu ju je tajanstveni korisnik također pratio, saznala je da je račun povezan s jednim od šest kontakata u njezinu mobitelu. U suženoj potrazi konačno je uspjela otkriti identitet toga korisnika, koji ju je užasnuo. Bio je to njezin očuh, piše Daily Mail.

Taila Maddison rekla je da je očuh to pokušao zanijekati kada ga je suočila s tim i zaprijetila da će sve reći majci.

"Za dvije minute dobila sam poruku od njega:‘Možeš li slobodno razgovarati? Molim te, razgovaraj sa mnom prije nego što razgovaraš s mamom‘".

Sljedećih tjedan dana provela je kod dečka u šoku prije nego što se povjerila sestri. Na kraju je, zajedno sa sestrama, sve rekla majci.

"Potpuno je ušutjela, što je bila rijetkost za mamu", rekla je ona.

To otkriće razdvojilo je njezinu obitelj i okončalo brak majke i očuha.

Govoreći na SBS-ovom "Insightu" u utorak navečer, Taila Maddison je opisala kako su se njezina majka i sestre okrenule protiv nje nakon što ih je očuh napustio.

"Mama se okomila na mene i to je postala moja krivnja i greška OnlyFansa. Bila sam neprijatelj broj jedan svojoj obitelji nekoliko mjeseci. Očuh je potpuno nestao, nitko se ne čuje s njim i nitko ne zna gdje je. Zahvalna što sam uspjela obnoviti odnos s mamom i sestrama", rekla je ona, prenosi Daily Mail.

Zaista šokantno iskustvo koje je obitelj srećom uspjela prebroditi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 12:45