StoryEditorOCM

Kao u sapunici! Ono što je ova kozmetičarka otkrila u svom salonu ne događa se često, evo kako je riješila situaciju...

Piše Mozaik SD
3. studenog 2023. - 17:52

Kozmetički i frizerski saloni oduvijek su bili svojevrsna psihološka savjetovališta, a kozmetičari i frizeri osobe koje imaju lijek i terapiju za svakoga, ali i netko tko kasnije o mnogim kupcima ima mnoštvo informacija koje kasnije može koristiti u svojoj obrani, ali i protiv njih, piše Blic.

Kozmetičarka Jeca objasnila je kontroverznu situaciju u kojoj su dvije njezine mušterije bile s istim dečkom. Iako isprva nije znala kako reagirati u datoj situaciji, treba li intervenirati ili stati po strani dok djevojke same ne shvate da su prevarene, smatra da je učinila najbolje što je mogla i da je to bilo jedino pošteno s njezine strane.

"Djevojka broj 1 neka bude Ana, djevojka broj 2 neka bude Maša, a naš sultan neka bude Milivoje. Ana dolazi sva sretna u moj salon, priča mi kako je Milivoja upoznala na Beer festu. Priča kako je divan, kako se vide, hvali ona čovjeka. I kaže: "Moraš ga vidjeti Jeco". Pokazuje mi Milivoja, a ja kažem super. Svi sretni, svi zadovoljni. Ono što je važno za ovu priču je da je Milivoje iz jednog specifičnog sela, za koje sam tada prvi put čula, Loprdinjci, tako se zovu, kao i njegovo čudno, neobično ime - priča Jeca na TikToku.

@masterbeauty_byjvjestica Što ne mogu da ubodem ovog Milivoju po padežima, užas ? Al mrzelo me da presnimim, jedva ga zgurah u 2 min, i to samo part 1 ? #kozmetickisalonbeograd #savetizalice #preporukaproizvoda #negalica #tretmanilicabeograd #tretmanilica #kozmeticar ♬ Ver Elini - Toygar Işıklı

Dalje navodi što se dogodilo kad je došla druga djevojka.

"Nakon mjesec dana dolazi Maša kod mene na dogovor i počinje pričati kako se zaljubila, kako je upoznala dečka, dečko nikad bolji, svugdje idu zajedno. Sve je super, Maša blista! Kaže mi: „Može li Milivoje doći u salon po mene, idemo negdje poslije, pa ako me može čekati ovdje?“ Ja kažem naravno da može. Pojavljuje se Milivoje. Znam ga odnekud. Znam čovjeka i dmah se sjećam. Odjednom mi je sinulo da je to Anin dečko. Na prvi dojam mislila sam da je ta slučajnost nemoguća, a onda sam pitala odakle je. Kaže Loprdinjci. I to je to, zbrojila sam dva i dva.

A onda se situacija rasplela.

"Kad su Maša i Milivoje otišli, razmišljala sam da li da se umiješam ili ne. Oboje su mi jako dragi i to je jako nezgodna situacija. Treba li reći ili ne i što reći? Moje žene su se zaljubile u kretena. Čekala sam drugi dan zvala jednu, pa dugu i objašnjavala kako i što. U međuvremenu su se čak njih dvoje čuli i kockice su se složile. Jedna je prekinula s njim preko SMS-a, dok je druga otišla da prekine uživo. Najgore je što je Milivoje rekao da nije s Anom i da ga ona vara, doslovno ju je proglasio ludom dok se izvinjavao Maši - rekla je na kraju Jeca i dodala da se sve tri danas smiju toj situaciji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. listopad 2024 01:07