StoryEditorOCM

Ela Jerković leži na cesti, stavljaju joj lisice: splitska influencerica šokirala videom. ‘Prijetili su mi, pa eto...‘

Piše MOZAIK SD
23. kolovoza 2024. - 08:47

Splitska influencerica Ela Jerković, koja se proslavila kao djevojka "Mad Maxa" Adriana Peteričevića, bila je privedena krajem srpnja u policijsku postaju i na sud zbog remećenja javnog reda i mira na Bačvicama, piše Dalmatinski portal.

Sada je objavila video privođenja, gdje leži na asfaltu okružena policijskim službenicima uz opis: “Pošto mi novine prijete da će objaviti ovaj video, ja ću ih preduhitriti”.

@elajerkovic

Posto mi novine prijete da ce objaviti ovaj video, ja cu ih preduhitrit??

♬ Bor - THCF

Tijekom incidenta na snimci, patrola ju je navodno zatekla alkoholiziranu oko četiri sata ujutro gdje viče i galami. Nakon što je upozorena da se smiri, počela je nekontrolirano mahati rukama i nogama, stoji u policijskom izvještaju, prema navodima Dalmatinskog portala.

Policijski službenici su tada korištenjem sile i sredstva za vezivanje priveli Elu u policijsku postaju, gdje je napuhala 2,21 promil. Bila je zadržana do otrježnjenja i kasnije joj je na sudu izrečena novčana kazna od 300 eura.

"Veliko hvala službenicima koji su bili nježni s lisicama i koji su bili jako kulturni prema nama pri transportu i u postaji" - dodala je influencerica.

image
Instagram
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. rujan 2024 11:06