StoryEditor
Društvena mrežaGUŠTA U MIROVINI

‘Donesi od buraza dres! Dragi, ni ja ga nemam!‘: Blanka Vlašić se, suznih očiju od hladnoće, javila videom s Crvenog trga iz Moskve i nasmijala pratitelje

Piše M.P.
25. veljače 2021. - 16:11
Vlašići su bliski: Blanka s bratom Marinom i ocem Joškom na košarkaškoj utakmici Split-Crvena zvezda 2012. godineNikola Vilić/Cropix

Blanka Vlašić se nakon odlaska u sportsku mirovinu na Instagramu javila videom iz Moskve. Ondje je, dakako, u posjeti svom bratu Nikoli, 14 godina mlađem nogometašu kluba CSKA Moskva, koji je ondje, zasluženo, velika nogometna zvijezda, okrunjen i kao najbolji igrač u Rusiji.

image
Nikola Vlašić u dresu CSKA Moskva
AFP


Blanka je uključila kameru šećući Crvenim trgom i objasnila, na samom početku video javljanja, da joj "oči suze", jer je u Moskvi jako hladno.

"Možete li vjerovati da sam sad prvi put u životu na Crvenom trgu? Bila sam pet ili šest puta u životu u Rusiji, ali nikad nisam uspjela posjetiti Crveni trg radi skakanja, svojih sportskih aktivnosti...

Uvijek je bilo s aerodroma u hotel, iz hotela na stadion ili u dvoranu. Tijekom svoje karijere bila sam stvarno loš, loš turist, nikad nisam imala energije za obilaske gradova i sad, tjedan dana nakon što sam se službeno umirovila, namjeravam nadoknaditi propušteno.

image
Osvojeno 1. mjesto u Banskoj Bystrici s preskočena 204 cm
Dragan Matić/Cropix


Vrijeme u Moskvi je danas okej u odnosu na prije dva dana, kad je bilo - 22 stupnja. Danas je otprilike minus 3" - priča Splićanka.

Blanka je otkrila i da je u Moskvi dijelom i poslom, jer je pozvana kao promotorica na atletsko natjecanje, rekla je da će rado motivirati mlade natjecatelje.

Ipak glavni razlog za dolazak je posjet bratu Nikoli koji je, kako je rekla, prerijetko kod kuće i malo se viđaju.

"Bio je užitak grliti mog malog bracu, on je sad na treningu, pa koristim vrijeme za razgledanje..." - kazivala je Blanka, brišući suze od hladnoće i reagirajući paralelno na komentare gledatelja.

"Donesi od buraza dres!" - pročitala je, pa uz smijeh uzvratila:

"Dragi, ni ja ga nemam!".

Pozdravila je pratitelje iz Engleske, Malezije, Grčke, koji su se javljali tijekom livea, i najavila bijeg "u toplo na čaj".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2021 14:19