StoryEditorOCM
Društvena mrežaNEZGODNA SITUACIJA

Djevojka se žali da joj u Zari nisu htjeli prodati sako s lutke, ‘užgala‘ raspravu! ‘Skinem sama, znam da oni neće...‘

Piše MOZAIK SD
20. rujna 2024. - 22:36

Tiktokerica Laura objavila je video snimljen u jednoj prodavaonici Zara i podijelila za nju neočekivanu situaciju koja joj se dogodila.

Svidio joj je sako, ali na odjelu nije bilo njezine veličine. Jedini sako u njezinoj veličini bio je na lutki na odjelu.

Laura je ispričala kako je pitala djelatnicu može li skinuti sako s lutke i prodati joj ga, na što je dobila negativan odgovor.

"Ne žele to učiniti. Pitala sam zašto, a djelatnica mi je rekla da je to poslovna politika trgovine," ispričala je Laura i dodala da joj se to čini ludo.

"Ne bih bila toliko ljuta da djelatnica koju sam pitala nije bila neugodna", dodala je. 

@lauramahachek Its your store policy not to sell clothes?? Ok #zara ♬ original sound - Laura Mahachek

Njezin video prikupio je preko 200 tisuća pregleda i mnoštvo komentara, koje prenosi index.

"Umirem od smijeha, toliko puta sam sama skinula odjeću s lutki jer znam da oni to neće učiniti za mene"

"Učinim to bez pitanja, znam da nije pristojno"

"Skinula bih ga sama!"

U komentarima su se javile i osobe koje tvrde da su radile u Zari ili drugim modnim trgovinama, te pokušale objasniti zašto u nekim trgovinama nije dozvoljeno skidanje odjeće s lutaka, bilo u samoj trgovini ili u izlogu.

"Radim u maloprodaji i kod nas je isto. Cijela naša korporacija ima istu politiku. Radi se o tome da se osigura da sve trgovine imaju isti izgled", napisala je jedna korisnica.

"To je zato što zapošljavaju osobe zadužene za vizualno uređenje trgovine da oblače lutke. Ne mogu stalno mijenjati odjeću svaki put kad netko želi nešto kupiti", dodala je druga.

"Radila sam tamo. Nismo smjeli skidati ništa s lutaka u izlogu (to je smjela raditi samo osoba/tim zadužen za izlog), ali sam stalno skidala odjeću s lutaka unutar trgovine", napisala je treća.

image
/Shutterstock
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. rujan 2024 23:44