StoryEditorOCM
Društvena mrežaNOVI DOPISNIK

Djed mu je bio američki predsjednik, baka se udala za grčkom milijunaša; Jack Schlossberg kaže: ‘Ja sam lud tip‘

Piše MOZAIK SD
13. srpnja 2024. - 09:00

Jack Schlossberg rođen je u jednoj od najpoznatijih političkih dinastija u Sjedinjenim Državama i svojim videozapisima nadahnjuje na TikToku. Sada unuk Johna F. Kennedyja postaje politički dopisnik. Jedini unuk legendarnog američkog predsjednika Johna F. Kennedyja odavno je postao ikona. Američki časopis "Vogue" sada je imenovao sina Caroline Kennedy (66) svojim političkim dopisnikom uoči predsjedničkih izbora 2024. godine.

Kao politički dopisnik Voguea, unuk JFK-a želi u zabavnim, ali informativnim videima izvještavat o vijestima iz Washingtona - od predsjedničkih debata do odluka Vrhovnog suda.

Sam Schlossberg u intervjuu za "Vogue" kaže: "Samo se dobro zabavljam. Ja sam smiješan, lud tip."

Jack Schlossberg rođen je 1993. godine kao najmlađe od troje djece umjetnika Edwina Schlossberga (78) i Caroline Bouvier Kennedy. Caroline je jedino preživjelo dijete Johna F. Kennedyja i Jackie Kennedy Onassis (64). Jackie Kennedy Onassis se nakon smrti supruga Johna F. Kennedyja udala za grčkom milijunaša Aristotela Onassisa. Kad je Onassis umro 1975. godine Jackie se vratila natrag u New York gdje je radila kao urednik knjiga i pronašla novog partnera. Umrla je od raka 1994. godine, u dobi od 64 godine.

image

Američka ambasadorica SAD-a u Australiji Caroline Kennedy i njezin sin Jack Schlossberg dolaze na susret s princom Williamom u Bostonu 2022. godine

Angela Weiss/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. kolovoz 2024 14:11