StoryEditorOCM
Društvena mreža‘MOJA NAJDRAŽA DUŠA‘

Bregovićeva kći Una posvetila dirljive riječi pokojnoj baki uz obiteljske fotografije, pogledajte, bila je dama Sarajeva

Piše Scena SD
20. prosinca 2023. - 19:24

Frontmenu "Bijelog dugmeta" Goranu Bregoviću preminula je svekrva Bahria, a Bregina kći Una svojoj je baki na Instagramu uputila dirljive oproštajne riječi, uz objavu kolaža fotografija, na kojima se vidi koliko su bile bliske.

Ali i koliko je Bregovićeva punica bila žena od stila, čemu svjedoče i komentari na objavu, u kojima joj komplimentiraju kao "zadnjoj velikoj dami Sarajeva".

Fanove Bijelog dugmeta i Gorana Bregovića nedvojbeno će zanimati ove fotografije iz obiteljskog albuma, gdje se vidi i kako su Bregina kći Una i supruga Dženana lijepe žene. 

"Ove nedjelje, 17. prosinca izgubila sam jednu od meni najdražih duša. Moja najbolja prijateljica, moj najveći izvor inspiracije, moja prelijepa baka, dala je svijetu svoj posljednji otkucaj srca. Iza sebe je ostavila tako zaglušujući odjek tišine da mi je jako teško pisati sve ove riječi danas", napisala je Una na Instagramu i dodala:

"Zahvaljujem ti, Bahria Sosić Sudžuka, što si mi prenijela svoj smisao za humor, svoju strast prema modi i umjetnosti, svoju djetinjastu i velikodušnu dušu. Neka te Bog blagoslovi i smiluje ti se, neka ti otvori vrata anđela.

Što se mene tiče, obećajem ti da ću nastaviti činiti te ponosnom i na smrtnoj planeti. Volim te i uvijek ću te voljeti, kraljice moja. Una, bakina vila".

Goran Bregović je sa suprugom Dženanom u braku od 1993. godine, te su roditelji triju kćeri, Une, Eme i Lulu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 01:52