StoryEditor
Auto motovelika akcija

Najbolja ponuda financiranja: nikad lakše do novog Forda

18. veljače 2021. - 06:30
Fordova velika akcija osobnih vozilaFord

U tijeku je velika akcijska ponuda izvrsno opremljenih modela iz Ford osobnog i gospodarskog programa uz financiranje operativnim leasingom u suradnji s OTP Leasingom bez učešća i bez troškova obrade, uz akcijsku kamatu!

U sklopu akcije, prvih 100 kupaca ili Ford Fieste, ili Ford Focusa, ili Ford EcoSporta ostvaruju i dodatnu pogodnost: gratis registracija i obvezno osiguranje za prvu godinu (vrijedi i za kupnju vozila ostalim opcijama financiranja preko OTP Leasinga), bogat izbor ostalih opcija financiranja u suradnji s OTP Leasingom – operativni leasing, s učešćem, financijski leasing s učešćem, financijski leasing na dvije, tri ili četiri rate bez troškova obrade, pet godina jamstva i isporuka odmah.

Legendarna Ford Fiesta dostupna je već od 1256 kuna mjesečno (PDV uključen), bez učešća i troškova obrade, najstylish Ford EcoSport dostupan je već od 1529 kuna mjesečno (PDV uključen), bez učešća i troškova obrade, te hrvatski auto 2019. godine Ford Focus koji je dostupan već od 1995 kuna mjesečno (PDV uključen), bez učešća i troškova obrade.

U sklopu akcije, prvih 100 kupaca ili Ford Pume ili Ford Kuge ostvaruju i dodatnu pogodnost: gratis KASKO osiguranje za prvu godinu (vrijedi i za kupnju vozila ostalim opcijama financiranja preko OTP Leasinga), bogat izbor ostalih opcija financiranja u suradnji s OTP Leasingom – operativni leasing, s učešćem, financijski leasing s učešćem, financijski leasing na dvije, tri ili četiri rate bez troškova obrade, pet godina jamstva, isporuka odmah. Kupci Ford Kuge isključivo financiranjem ugovorenim preko OTP Leasinga ostvaruju i unaprijed uključenu uštedu od 10.000 kuna s PDV-om u odnosu na redovnu cijenu vozila.

"Brutalno opremljena" potpuno nova Ford Puma Titanium dostupna je već od 1923 kune mjesečno (PDV uključen), bez učešća i troškova obrade, a potpuno opremljena potpuno nova Ford Kuga Titanium dostupna je već od 2518 kuna mjesečno (PDV uključen), bez učešća i troškova obrade.

U sklopu akcije, prvih 100 kupaca ili Ford Couriera ili Ford Connecta ili Ford Customa ili Ford Transita ostvaruju i dodatnu pogodnost: gratis registracija i obvezno osiguranje za prvu godinu (vrijedi i za kupnju vozila ostalim opcijama financiranja preko OTP Leasinga), bogat izbor ostalih opcija financiranja u suradnji s OTP Leasingom – operativni leasing, s učešćem, financijski leasing s učešćem, financijski leasing na dvije, tri ili četiri rate bez troškova obrade, pet godina jamstva i isporuka odmah.

Ford Courier dostupan je već od 1215 kuna mjesečno + PDV, bez učešća i troškova obrade, Ford Connect dostupan je već od 1554 kune mjesečno + PDV, bez učešća i troškova obrade, Ford Custom dostupan je već od 2068 kuna mjesečno + PDV, bez učešća i troškova obrade, te Ford Transit koji je dostupan već od 2256 kuna mjesečno + PDV, bez učešća i troškova obrade.

Više detalja o uvjetima financiranja i dostupnim verzijama Ford osobnih i gospodarskih vozila, kupci mogu pronaći kod svih ovlaštenih Ford prodajnih partnera, odnosno na internetskoj stranici www.ford.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2021 05:35