StoryEditorOCM
Književnostvelikan kratke forme

Kod cjepiva nisu problem nuspojave nego news pojave!, tvrdi satiričar Jandre Drmić, koji je tržištu upravo ponudio dvostruku dozu ljekovitih aforizama

Piše Siniša Kekez
15. srpnja 2021. - 16:05
Jandre Drmić, nadahnuti uklanjač prašine sa zaboravljenih vještina poput razmišljanja, načitanosti i kritičnostiBoris Kovačev/Cropix

Jandre Drmić satiričar je za bogatu publiku. Bogatu, naravno, duhom i slobodom. I istraživačkim nervom da dođe do njegovih knjiga.
Jer Jandre objavljuje sam. U ovih nesretnih 13 godina objavio je čak sedam aforističkih knjiga i ozbiljnija publika trebala ga je uočiti, čuti za njega usmenom predajom, vidjeti negdje njegov aforizam ili ga pratiti na Facebooku, gdje objavljuje svoje aforistične komentare.
Jandre Drmić Duvnjak je koji je studirao u Zadru, radio je u Splitu i po županiji, da bi se skrasio u Zagrebu, gdje je kroz desetljeća hrvatskom jeziku i književnosti, vjerojatno i aforizmima, podučio generacije učenika.
Nešto prije lokalnih izbora objavio je novu knjigu aforizama, ali i knjigu izabranih radova, koji bude duh i kritičku svijest.
Prije ovoga dvoknjižja objavi...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 04:58