StoryEditorOCM

Nakon dvije rasprodane izvedbe i u subotu će se u Splitu gledati ‘Ljubavna pisma‘; traži se karta više

Piše KULTURA SD
13. listopada 2023. - 16:46

Kazalište Planet Art dolazi u Split u Gradsko kazalište mladih  s kazališnim hitom „Ljubavna pisma“ za koji se traži karta više. Nakon dvije rasprodane izvedbe za petak 20.10., dodana je izvedba u subotu 21. listopada u 20 sati za koju se ulaznice mogu kupiti na www.ulaznice.hr i na blagajni Kazališta.

„Ljubavna pisma“ su najizvođenija, i po mnogima najljepša, kazališna ljubavna priča na svijetu iz pera Alberta Ramdella Gurneya koja već 50 godina ne silazi sa svjetskih pozornica, a s puno humora i emocija govori o onim najvećim ljubavima u našim životima koje su ostavile trag na nama i pitanje: „Postoji li popravni iz ljubavi?“.

U „Ljubavnim pismima“ glume bivši supružnici Slavica Knežević i Marko Torjanac koji potpisuju i dramaturšku obradu i režiju ovog kazališnog klasika.  

Ljubavna pisma“ odmah su na premijeri u Zagrebu doživjela ovacije i nepodijeljeno oduševljenje i kritike i publike koja ih dolazi gledati i po nekoliko puta, a trenutno na turneji po Hrvatskoj pune kazališne dvorane i po nekoliko puta smijehom i romantikom.”

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. svibanj 2024 02:59