StoryEditorOCM
Izbori 2021PODRŠKA S VRHA

Mladi politolog je HDZ-ov adut za načelnika Jelse: Naša općina ima veliki potencijal, ali ne i razvojne projekte, kandidirao sam se da to promijenim

1. travnja 2021. - 14:49

Članovi Općinskog odbora HDZ-a Jelsa jednoglasno su podržali Paula Potočnjaka iz Vrboske u kandidaturi za jelšanskog općinskog načelnika.

Potočnjak je diplomirani politolog koji se nakon školovanja u Zagrebu vratio na škoj, a zaposlen je u obiteljskoj tvrtki. Dugogodišnji je aktivni član niza sportskih klubova, te je uključen u brojne aktivnosti i projekte udruga.

- Naša općina ima puno veći potencijal od onoga što je do sada ostvareno. Postoji još puno prostora za rast i razvoj, no nedostaju konkretni projekti. Mi zaslužujemo biti jedna od najrazvijenijih i najprosperitetnijih općina u Hrvatskoj. To je moj cilj i zato sam odlučio kandidirati se za načelnika.

Imam jasnu viziju razvoja, a temelj mog programa bit će jačanje gospodarstva i društvenog standarda, te povećanje kvalitete života cijele naše zajednice, a sve u suradnji sa Županijom i Vladom, od kojih sam i dobio svesrdnu podršku - kazao je Potočnjak.

HDZ-ovu kandidatu podršku su pružili predsjednik stranke Andrej Plenković i Ante Sanader, čelnik županijskog HDZ-a.

- Kandidat naše stranke je zasigurno je garancija novih projekata i novih ideja koje će Općinu Jelsa voditi prema putu rasta i razvoja. On je nova snaga, a njegova odlučnost, volja i energija će Općini donijeti novi razvojni zamah koji nam je svima potreban - rekao je Veljko Drinković, prvi čovjek jelšanskog HDZ-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. lipanj 2024 00:51