StoryEditorOCM
Izbori 2021TAKLO GA U ŽICU

Kerum opet uzvraća: Siniša Kekezu, kako niste reagirali na ono kad je Puljka oblatio njegov ‘zamjenik‘ kazavši da ‘ovo nije dokazivanje čiji je veći‘

Piše PSD
6. travnja 2021. - 18:50
Nakon što je naš kolega Siniša Kekez komentirao neprilični Facebook status Željka Keruma u kojem na grub način proziva kolegicu Gabrijelu Radanović novinara Damira Petranovića, Dejana Kružića, gradonačelnika Andru Krstulovića Oparu i Bojana Ivoševića, HGS-ov kandidat za gradonačelnika i njemu je odgovorio.

'Poštovani novinaru Siniša Kekezu, kao što vidite vas spominjem s velikim slovima, zato što poštivam vaš rad i vašu struku. Primjetili ste da štetočine spominjem malim slovima, ali nije to tema, tema je da se zgražate na moje istinito izlaganje.

Razumijem i to, branite kolegicu i kuću u kojoj radite, ali to vam ne daje za pravo da budete neobjektivni. Kako niste danas reagirali kad je znanstvenika Ivicu Puljka oblatio pod navodnike njegov zamjenik kazavši "ovo nije dokazivanje čiji je veći "? Ispričavam se na smetnji' - napisao je na svom Facebooku Kerum.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 04:22