StoryEditorOCM
4 kantunaSKANDAL NA POMOLU

Daniel Radeta objavio video u kojem se navodno u gradskim poduzećima prikupljaju potpisi za Dukića

Piše Zadarski.hr
19. travnja 2021. - 17:30

Predizborna kampanja u punom je jeku, potpisi za kandidate prikupljaju se već treći dan na strateškim punktovima kao što su Narodni trg, Branimir i Forum. Kako to inače ide u ovim situacijama, "udarci" ispod pojasa nisu nikakva rijetkost. 

Tako je oporba primijetila da nigdje nema HDZ-ovog štanda i njihovih volontera koji bi žustro prikupljali potpise građana. Zato je danas, na svom Facebooku profilu, predsjednik GO SDP-a Daniel Radeta objavio pomalo skandalozni video u kojem jedan muškarac tvrdi da ga je Erlić (Šime Erlić, državni tajnik op.a.) poslao u prostorije zadarskog Vodovoda kako bi dao svoj potpis trenutnom gradonačelniku Branku Dukiću

image
Muškarac u videu tvrdi da ga je državni tajnik Erlić posalo u Vodovod
Screenshot

Radetin post prenosimo  prenosimo u cijelosti:

- Treći dan je prikupljanja potpisa, a zadarski HDZ još uvijek nije izašao pred ljude. Pitate se zašto? Evo i odgovora... Danas sam dobio više informacija kako se na blagajnama nekih naših gradskih poduzeća nalaze potpisne liste za kandidate HDZ-a. Dok naši vrijedni volonteri prikupljaju potpise u ovim nesretnim okolnostima, HDZ iskorištava gradska poduzeća, a njihovi direktori provode koordinaciju prikupljanja potpisa umjesto da se bave onim za što su plaćeni! Ovaj video koji je snimljen danas u Gradskom poduzeću Vodovod, najbolje prikazuje čime je okupiran direktor Matek i čemu Vodovod u Zadru služi. Gadite mi se - napisao je Radeta na Facebooku.

Video pogledajte u nastavku:

Nazvali smo i državnog tajnika Šimu Elića na čiji odgovor još čekamo. 

Uskoro više...

19. travanj 2024 20:37