StoryEditorOCM
EU izbori 2024AKO MOŽE GRŠE...

U DP-u na Bartuličin Ferrari ostali bez teksta! Dabro ipak rekao: ‘Mislio sam da je šala. Poruka javnosti? Too much...‘

Piše L.I./JL
10. lipnja 2024. - 17:53
Zagreb, 090624. Europarlamentarni izbori 2024. Hotel Internacional. Docek izbornih rezultata u stozeru stranke Domovinski pokret, na izborima za 12 hrvatskih predstavnika u Europskom parlamentu. Na fotografiji: automobil Ferrari ispred stozera u kojem je stigao Stephen Nikola Bartulica.Damir Krajac/Cropix

Stjepo Bartulica sinoć je u stožer Domovinskog pokreta u hotelu International, nakon što je postalo jasno da je osvojio mandat u Europskom parlamentu, stigao crvenim Ferrarijem. Nikome od novinara poslije govora nije htio dati izjavu, ali svi su pričali o luksuznom automobilu kojim se dovezao. Nakon toga je u govoru ozbiljno govorio da će u Bruxellesu predstavljati malog čovjeka, a ne europskih birokrata.

Iako su u Domovinskom pokretu danas prilično tihi kad ih se pita za komentar na Bartuličin Ferrari, ministar poljoprivrede Josip Dabro ipak se odlučio oglasiti.

"Ne razumijem tu gestu, ja sam prvo mislio da je šala, sprdnja, ali ne znam koja je poruka, ali to treba pitati njega. Nismo uspjeli razgovarati, samo smo si čestitali i imali medijski dio, ali nismo razgovarali na tu temu", rekao je glavni tajnik DP-a Dabro za RTL, a prenosi Jutarnji.

Na pitanje je li to neka poruka javnosti, odgovorio je: "Trebate pitati njega, ja takvu poruku javnosti ne bi slao. Mislim da je to too much."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. lipanj 2024 18:45