StoryEditorOCM
EU izbori 2024davor ivo stier

Jeste li čuli što je Stier kazao kada ga je, usred slavlja u HDZ-ovom stožeru, novinarka pitala za predsjedničke izbore?

Piše L.G./JL
10. lipnja 2024. - 06:22

Završeni su izbori za Europski parlament u Hrvatskoj na kojima je šest mandata osvojio HDZ, četiri SDP, a po jedan Možemo! i Domovinski pokret.

U Bruxelles iz HDZ-a odlazi Davor Ivo Stier s kojim je u euforičnom stožeru HDZ-a razgovarala novinarka N1 televizije Jelena Bokun, piše Jutarnji list.

Bilo je zanimljivo popratiti njegovu reakciju na televiziji N1 kada ga je kolegica upitala hoće li, kao što se špekulira, na predsjedničkim izborima izaći na megdan aktualnom predsjedniku Zoranu Milanoviću.

“Svakog tjedna se spominje neko novo ime, na kraju će odlučiti predsjednik i tijela HDZ-a. U kampanji sam bio fokusiran na naš program i zadovoljan sam što sam izabran za zastupnika”, rekao je Stier.

Na pitanje ima li HDZ dovoljno jakog kandidata koji bi se mogao suprostaviti Zoranu Milanoviću, Stier je odgovorio: “Nemojte sumnjati, HDZ kad ide na izbore uvijek ide na pobjedu. Znali smo da je ovo superizborna godina, dva izborna ciklusa su iza nas, HDZ je pobjednik i to sigurno daje vjetar u leđa.”

Stierovu izjavu pogledajte OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. lipanj 2024 07:43